Gateste si Zambeste! Mamaliguta cu telemea si carne de porc

- 12394513 1084710774873496 71809002 o1 1024x683

Ce faci cand te apuca pofta de o mamaliguta? Te apuci si faci. Mai iei niste carne, adaugi telemea…si gata distractia!

Ce ingrediente ai nevoie?

  •  malai
  • carne de porc
  • branza telemea
  • chilli

Am pregatit malaiul, asa mai din ochi …mai dupa carte. Se spune ca daca pui la fiert 1 litru de apa, sa pui cam 250g de malai.- 12394453 1083927814951792 2109709128 o 1024x683

Odata ce ai stabilit exact ce cantitate de mamaliga vrei sa faci, pregateste carnea. E musai sa o taiem in cubulete mici, sa se prajeasca bine. Nu e nevoie sa folositi ulei.

- 12389006 1083927318285175 901645806 o 1024x683Pe langa malai si carne, cel mai important ingredient este tipul de branza. Eu aveam prin frigider niste telemea de vaca. Perfecta! Pentru ca era indeajuns de sarata branza, nu am mai adaugat sare nici pe carne, nici la final.

- 12394513 1084710774873496 71809002 o 1024x683Dupa ce ai prajit carnea ( fara ulei) si ai terminat mamaliga, e timpul sa pui separi straturile Cum adica? Adica imparti mamaliga in doua. Una baza , una capac. La mijloc carnea, branza si chilli. Sa fie un pic picantaaaa!

- 12394254 1084710761540164 1233085557 o 1024x683Rade niste branza deasupra si baga la cuptor. De miros nu iti fa probleme. Este perfecta, iti vine sa lingi aragazul. Ha!

- 12380891 1084710034873570 1696599617 o 1024x683

La final, pregateste si o gogonea. Mie asa mi-a venit. Mancarica buna de iarna.  Nu manacati toata oala. Ha! Pofta buna!

- 12389076 1084710371540203 431663745 o1 1024x683

Live & Believe 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.