Pate de ficat homemade

Pate de ficat - 2145 www mancare ro 6118

Pate de ficat homemade. Adori să mănânci dimineaţa o felie de pâine prăjită cu pate, dar ştii că e un produs plin de E-uri? Află cum poţi să-ţi prepari un pate de casă delicios şi sănătos. Reţeta este extrem de simplă şi o poţi face în 30 de minute.

 

Ingrediente:

500 g ficăţei de pui

1 ceapă medie

3 căţei usturoi

100 g unt

50 g smântână

250 g ciuperci

Sare

Piper

 

Citeşte şi: Rețeta zilei de post a la Jamie Oliver!

Mod de preparare:

Pune într-o tigaie jumătate din unt la topit, adaugă ceapa şi usturoiul mărunţite şi căleşte puţin, după care adaugă ciupercile curăţate şi tăiate în felii subţiri. După ce scade apa lăsată de ciuperci, adaugă ficăţeii şi lasa amestecul să se gătească până când ficăţeii sunt rumeniţi, iar ciupercile sunt bine pătrunse. După ce amestecul s-a răcit puţin, pune-l într-un blender, adaugă smântâna, restul de unt, sare şi piper şi mixeaza totul. Acum ai un pate de casă minunat pe care îl poţi savura pe felii de pâine prăjită. Poftă bună!

 

Pate de ficat - savarina de casa 150x150Foto: eatermagazine.ro, presalocala.com

Citeşte şi: Rețeta zilei – Savarine cu rom și frișcă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.