Rețeta zilei – Chiftele marinate în sos de roșii cu mozzarella

rețeta - Screenshot 232

Rețeta zilei – Chiftele marinate în sos de roșii cu mozzarella. Chiftelele sunt unul din cele mai apreciate preparate de la noi. Iar bucătăria internațională ne oferă multe alternative de gătire a lor. Azi, o rețetă cu specific italian, pe bază de mozzarella și sos de roșii.

Ingrediente
Suc de roșii – 7 căni
Ceapă – 1/3 căni
Usturoi – 2 căpățâni
Busuioc uscat – 2 lingurițe
Oregano uscat – 1 linguriță
Piper – 1/2 linguriță
Sare – 1/2 linguriță
Carne de vită – 500 de grame
Carne pentru cârnați – 500 de grame
Firimituri de pâine – 1 ceașcă
Parmezan – 1/4 căni
Cimbru uscat – 1 linguriță
Ouă – 2

Citește și: Rețeta zilei – foietaj cu cremă unicorn

Mod preparare
Amestecăm sosul de roșii și toate mirodeniile și le lăsăm la fiert preț de 30 de minute. Într-un alt vas punem carnea, diverse sortimente, ceapă, parmezan,, usturoi, cimbru, sare, piper și amestecăm până când conținutul se omogenizează.
Luăm apoi câte un pumn de carne, introducem câte o bucată de mozzarella și facem câte o minge din ele. Fiecare chiftea o introducem în sosul de roșii și punem la foc preț de 2 ore și un pic. Servim apoi conținutul pe pat de paste și cu ploaie de mozzarella peste.

rețeta - Screenshot 228 150x150Citește și: Rețeta zilei – chipsuri făcute acasă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.