Rețeta zilei – mic dejun din cartofi ca un vulcan!

rețeta - Screenshot 9

Rețeta zilei – mic dejun din cartofi ca un vulcan! Vrei să ai parte de un mic dejun care să te sature dar și să îți bucure papilele gustative? Nimic mai ușor, îți oferim noi rețeta perfectă!

Ingrediente:

  • Cartofi – 3 bucăți
  • Șuncă feliată – 6 bucăți
  • Brânză Cheddar rasă – 1 cană
  • Ouă – 6
  • Arpagic – 1 lingură, tocat

Citește și: Rețeta zilei – pui cu parfum de toamnă

Mod preparare: 

Pe un tocător, curățăm cartofii și îi tăiem pe jumătate. Apoi începem să scobim fiecare cartof în parte de la un capăt la altul, astfel încât să putem vedeam prin el. Punem cartofii pe o tavă de copt, îi îmbrăcăm cu șuncă, după care îi punem la copt pentru 45 de minute, la 200 de grade.

Odată scoși din cuptor umplem spațiul gol din interiorul lor cu brânză Cheddar, arpagic și ou deasupra, punem apoi iar la cuptor pentru 6 – 10 minute, tot la 200 de grade. Lăsăm apoi să se răcească și micul dejun este gata. Poftă bună!

Sursă foto: Tasty.co

rețeta - Screenshot 10 150x150Citește și: Rețeta zilei – supă cremă de cartofi, deliciul unei zile de toamnă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.