Rețeta zilei – Mic dejun cu șuncă pregătit peste noapte

rețeta - Overnight Breakfast Casserole Wife Saver 27

Rețeta zilei – Mic dejun cu șuncă pregătit peste noapte Un mic dejun care se pregătește cu o noapte înainte sau măcar cu 2-3 ore înainte de a fi servit.

Ingrediente

12 felii de pâine tăiată cuburi
12 felii de slănină crocantă, zdrobite (sau tăiate felii subțiri)
3 cepe verzi, feliate
½ ardei roșu, tăiat în cuvuri fine
4 cani de brânză rasă, cheddar este foarte bună
6 ouă
3 cesti de lapte
½ linguriță muștar uscat, sare și piper negru

Citește și: Rețeta zilei – prăjitură cu căpșuni și cremă

Mod preparare

Pâinea tăiată cuburi se lasă peste noapte sau se pune în cuptor la 180de grade timp de aproximativ 10 minute pentru a se usca ușor. (Nu se înmoaie sau nu se rumenește).
Combinați ouă, lapte și condimente.
Așezați  ½ din cuburi într-o tigaie unsă de 9×13. Așezați apoi ½ din șuncă, ceapă verde, ardei roșii și brânză. Repetați straturile încă o dată. Se toarnă amestecul de ou deasupra. Se acoperă și se păstrează la frigider peste noapte (sau cel puțin 3 ore).
Scoateți din frigider și lăsați-l să stea pe tejghea în timp ce preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Coaceți acoperit cu folie timp de 45-55 de minute sau până când un cuțit inserat în centru iese curat. (Dacă coaceți 2 tigăi creșteți timpul de gătire la 60-80 de minute).

Sursă rețetă și foto: spendwithpennies.com

rețeta - salatacaesar 150x150Citește și: [VIDEO ]Rețeta zilei – Salată Caesar cu pui de la Jamie Oliver

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.