Rețeta zilei – prăjitură cu căpșuni și cremă

rețeta - Strawberries and Cream CakeSWP LR 2
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

Rețeta zilei – prăjitură cu căpșuni și cremă O rețetă pe cât de arătoasă pe atât de delicioasă și care va putea fi vedeta oricărei mese pe care o serviți cu cei dragi.

Ingrediente

Tort:

1 cutie de amestec pentru tort
1 cană de ulei vegetal
1  cutie de căpșuni
4 ouă mari
½ cană de zahăr
¼ cană de făină
½ cană de căpșuni proaspete, fin tăiate
½ litru de lapte

Citește și: Rețeta zilei – lasagna de pui

Cremă topping:

200 grame de brânză cremă
¼ cană de unt
½ cană de zahăr pudră
300 de grame de frișcă
1 Cutie instantă de vanilie
1/2 cană lapte
½ linguriță de vanilie
2 căni de căpșuni
Instrucțiuni

Tort

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Ungeți o tigaie cu spray de gătit sau ulei și puneți deoparte.
În castronul unui mixer electric, amestecați toate ingredientele de prăjituri la un nivel scăzut până la combinare. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Creșteți viteza la mediu și bateți timp de 3 minute.
Amestecul obținut se toarnă în tava pregătită. Așezați-l în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră – 1/2 ore sau până când bățul de bambus introdus în centru iese curat. Se pune tortul în tigaie pe suportul de sârmă și se răcește 15 minute. Scoateți tortul din tigaie și răciți-l complet.

Topping

Se amestecă crema de brânză și untul, cu un malaxor, într-un castron mediu, până când este complet neted. Se amestecă în zahăr pudră și apoi se bagă în cremă. Se amestecă împreună amestecul de budincă, lapte și vanilie, într-un castron separat până când începe să se îngroașe. Se amestecă în combinația de brânză cremă.
Se taie tortul complet răcit la jumătate. Răspândiți jumătate din stratul cremos pe stratul inferior. Sus cu al doilea strat de tort. Răspândiți topul cremos rămas pe partea de sus. Refrigerați timp de cel puțin o oră. Top decorativ cu căpșuni feliate.

Sursă foto: spendwithpennies.com

rețeta - Ambrosia Pie 2 35 150x150Citește și: Rețeta zilei – plăcinta zeilor 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.