Rețeta zilei – Pui umplut cu cașcaval!

pui - puiparmezan 1024x463

Rețeta zilei – Pui umplut cu cașcaval! E weekend, e parfum de iubire peste tot, sărbătorim în avans Ziua Îndrăgostiților și pentru asta vom face și ceva special în bucătărie. Rețeta de azi, cu specific italian, va fi un deliciu numai bun pentru îndrăgostiții din voi:

INGREDIENTE:

170 g piept de pui, fără piele

370 g sos de tomate

55 g sos pesto

4-6 felii cașcaval

90 g pesmet

PREPARARE: 

Încălzești cuptorul la 200 de grade. Bați pieptul de pui și îl porționezi în fâșii potrivite. Le ungi pe fiecare cu sos pesto, aproximativ 15 g sos de tomate și așezi deasupra lor o felie de cașcaval. Rulezi și securizezi la capete cu scobitori.

Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, apoi le pui într-o tavă în care ai turnat restul de tomate. Gătești aproximativ 25-30 de minute, sau până când ți se pare că puiul este bine făcut. Servești imediat.

Sursă rețetă: clickpoftăbună.ro

pui - bourekas2 1 150x150Citeste si: Rețeta zilei – bourekas cu feta și spanac

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.