Femeia de ADMIRAT vs FEMEIA tip poster !

femeia - marilyn monroe hairstyle

Articol scris de Ionuț Iancu. Femeia de ADMIRAT vs FEMEIA tip poster ! Parcă vă și văd, cum stați voi și vă uitați la titlul ăsta și vă întrebați: „Ce mai vrea Iancu de la noi?„ Păi, doar să vă vorbesc despre două tipuri de femei.

Femeia de admirat este acea femeie care te cucerește din prima clipă când te intersectezi cu ea. E femeia mindfuck. Nu trebuie să aibă prea multă piele dezvăluită. Nu are nevoie de fuste care să semene mai mult cu o pereche de panties. Ea te cucerește cu primul zâmbet, cu un costum office prin care îi poți desena în minte fiecare nerv de pe piele. Machiată deloc strident, ți-o îmaginezi doar îmbrăcată în rujul ăla roșu în care o adori. Și pe care vrei să îl guști de pe buzele ei.

E femeia care îți cucerește mintea, sufletul, și abia apoi îți dăruiește trupul. E femeia de care ești atât de mândru. Cea pe care o iubești cu disperare, e sufletul tău pereche. Și mai presus de orice, e o lady. Funcționează după „rules of a lady„. Toți întorc capul după ea, dar îl și pleacă când ochii ei mari și scăpărători se intersectează cu privirea lor.

Nu există pentru un bărbat un compliment mai mare decât să știe că femeia pe care o iubește, o adoră, este admirată de toți, dorită de toți, dar ea e doar a lui, ea îi dă doar lui gustul perfect al cafelei în fiecare dimineață.

În schimb, femeia poster e un fenomen cu care te intersectezi în fiecare zi. Încă din primele zile ale anilor 90, românii descopereau femeile poster. Rupeau pozele cu ele și le lipeau în cabinele tirurilor, prin camerele de cămin. Goale, vulgare, erau materialul perfect pentru nopți singuratice. Acum le regăsești și pe viu. Își lipesc hainele mulate pe ele de abia mai respiră, se machiază de ai nevoie de un șpaclu să le vezi chipul real. Se dau oricui, oricând, oricum. Nu au demnitate, habar nu au de ideea de feminitate. Ar umbla goale dacă nu ar exista legi care să interzică asta.

Cea mai amuzantă situație e când unul trist, ce se visează ba fotograf, ba psiholog, dă peste o femeie de admirat și se apucă să viseze. Nu e capabil să vină si să se prezinte fix cum e el. Își ia diverse măști. „Știi, uite, eu pot să fac pe psihologul, stai pe canapea și povestește-mi despre tine și eu îți spun ce cred„. În timpul ăsta juisează cu disperare, crezând că viața i-a pus în față peștișorul de aur. Numai că, ce să vezi, până la urmă, pentru el doar o femeie poster va fi finalul.

Cred cu tărie în femeia de admirat. Dar e important ca și voi, ca astfel de femei ce sunteți, să știți să faceți diferența între cei care vin și se bucură de ce sunteți voi, spre deosebire de cei care, copii în trupuri de adulți, mult prea ai lui mami ca să mai aibă timp să descopere ce magie e femeia, vin și vă vând gogoși, iar voi chiar le cumpărați.

Nu de alta, dar cred că vă plictisiți și voi să dați cu capul de perete mereu. Și să auziți, ca un ecou agasant, același: „Iar am avut dreptate„.

Sursă foto: stylebyportobello.com

femeia - 14555593 337708323243321 1352650668 n 150x150Citeste si: Gelozia pentru TRUP și SUFLET

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.