Bridget Jones revine pe marele ecran …cu un copil!

Au trecut 14 ani de la primul film din seria de mare succes Bridget Jones, Jurnalul lui Bridget Jones, și 11 de la cel de-al doilea, Bridget Jones: la limita rațiunii și iată că producătorii pregatesc continuarea aventurii aiuritei englezoaice.

Echipa (Renée Zellweger, Colin Firth în rolul lui Mark Darcy – soțul lui Bridget, dar și Patrick Dempsey, noutatea acestei distribuții) a fost văzută pe străzile din Londra, în timpul filmărilor, de data aceasta fără Hugh Grant. Actorul s-a declarat în repetate rânduri nemulțumit de scenariu, așa că a refuzat să se alăture vechii echipe.- Bridgettt L

Filmul se numește Bridget Jones’s Baby și o prezintă pe Bridget ajunsă la 40 de ani, însărcinată și întrebându-se cine este tatăl copilului său. O primă imagine oficială a noii producții a fost postată recent pe pagina de Facebook a companiei de producție Working Title Films.

Pentru că a trecut atât de mult timp de la ultima filmare pentru acest rol, Renée Zellweger și-a angajat profesor pentru a-și recăpăta accentul britanic cu care ne-a obișnuit personajul.

Data la care este așteptată lansarea filmului este 16 septembrie 2016.

Sursa: jurnalistii.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.