10 motive să mănânci urzici primăvara

urzici - topul afectiunilor tratate cu urzici sunt un comoara pentru sanatatea ta chiar daca ti e greu sa le cureti si sa le gatesti 1024x683
Ingrijirea Pielii - Instantly Angeless

 

10 motive să mănânci urzici primăvara. Acestea sunt cele mai sănătoase verdeţuri pe care le poţi consuma doar la începutul anului, când sunt plantele tinere. Frunzele de urzică sunt bogate în magneziu, fier, calciu, fosfor, potasiu, zinc, cupru, sulf, mangan, siliciu, vitamine de tip B, caroten, aminoacizi, vitaminele C şi K. Află toate beneficiile lor pentru sănătatea organismului.

 

Citeşte şi: Minciuni despre alimente pe care trebuie să le ştii

  1. Urzicile au proprietăţi diuretice şi tratează retenţia de apă şi probleme renale
  2. Echilibrează nivelul de zahăr din sânge
  3. Combat constipaţia şi ajută la menţinerea unui transit intestinal sănătos
  4. Ceaiul de urzică ajută la eliminarea paraziţilor intestinali
  5. Tratează dereglările hormonale
  6. Urzicile au un efect antibacterian şi împiedică înmulţirea bacteriilor în organism
  7. Stimulează secreţia bilei
  8. Ajută la eliminarea acidului uric din organism şi tratează infecţiile urinare şi guta
  9. Tratează diareea, datorită proprietăţilor astringente
  10. Ajută la tratarea alergiilor şi a afecţiunilor respiratorii

 

urzici - 43518676 150x150 Foto: fn24.ro, ele.ro

Citeşte şi: Ce boli poţi trata cu ceapă roşie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.