Horoscop 11 Octombrie 2016 – Gemeni, fiţi POZITIVI!

horoscop - o SIN PHOTOSHOP facebook 1024x512

Horoscop 11 Octombrie 2016 – Gemeni, fiţi POZITIVI! Scorpionul va fi extrem de dezamăgit din cauza iubirii. Nu te gândi că este capăt de lume şi încearcă să vezi frumuseţea altor lucruri din jurul tău. Consolează-te cu gândul că timpul vindecă orice.

Berbec

Talentul tău în domeniul comunicării este recunoscut şi apreciat de toată lumea. Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a te întâlni azi te vor înconjura cu multă simpatie şi cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru că tu chiar excelezi când vine vorba de discuţii. Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora. Că e o urare spusă din inima, o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite la cei care te ascultă. Prin ceea ce zici, arăţi cât de mult îţi pasă de ceilalţi!

Taur

Pentru unii, ziua are un conţinut uşor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenţa ta le poate aduce fericire. Adu-ţi aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de compania ta pentru că tu le faci bine. Găseşti cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găseşti uşor gestul cel mai compatibili cu dorinţele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treci pe la ei sau da-le un telefon, arătând că-ţi pasă de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face şi vei câştigă recunoştinţă şi dragostea lor.

Citeşte şi: Horoscop special – LEUL în 2017

Gemeni

Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţă ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă. Priveşte spre viitor că la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Rac

Azi eşti un pic mai diferit decât restul lumii, dai dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că eşti un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar vei vedea că, aşa ciudat cum eşti, multă lume depinde de deciziile tale. Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi te privesc azi că pe eroul lor salvator. Tu le arăţi altă cale decât tot ce au încercat ei înainte şi, deşi pare complet ciudată şi riscantă pentru ei, te vor urmă cu încredere deplină, că şi cum tu eşti ieşirea lor din banal.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto:  i.huffpost.com

horoscop - a fi fericit 2 150x150Citeste si: 15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.