Lună nouă şi eclipsă de soare pe 1 septembrie. Două zodii își schimbă viața

1 septembrie - 1 septembrie 1024x640

Lună nouă şi eclipsă de soare pe 1 septembrie. Două zodii își schimbă viața. Vine toamna acoperă-mi inima cu ceva! Pe 1 Septembrie trebuie să ne pregătim de o nouă schimbate de atitudine a astrelor. Vorbim de două fenomene astrologice care ne vor marca existența –  luna nouă și eclipsa de soare!

Cele două fenomene ne vor aduce aminte de cuvantul schimbare, iar pentru unele zodii această schimbare va fi cu adevărat semnificativă. In cazul lunii astrologii vorbesc despre schimbare care aduce lucruri frumoase și energii pozitive. Cu eclipsa de soare, ar fi bine să fim atenți.

Uite care sunt zodiile  influențate direct

Fecioara  – este zodia care va simți cea mai mare energie în următoarea perioadă și în viața căreia se vor schimba cele mai multe lucruri, datorită faptului că fenomenul de lună nouă se va produce în această zodie. Concret, fecioarele se pot aștepta ca în următoarele șase luni să-și schimbe complet viața. Sau, dacă oricum intenționau să facă asta, ar putea avea garanția că tot ce își propun acum, vor reuși. Fie că e vorba de familie, de casă, de copii sau de serviciu, fecioarele vor simți o îmbunătățire considerabilă a calității vieții în următoarea perioadă. Vor avea energie, vor munci, vor primi laude, se vor distra și vor avea parte de o mulțime de surprize frumoase.

Peștii  – vor simți și ei o schimbare. Poate nu la fel de pozitivă ca fecioarele, cel puțin nu în primă fază, însă cu siguranță că, în viitorul apropiat, și în viața lor va interveni o schimbare în bine. Pentru nativii pești, perioada 1 septembrie 2016 – 1 martie 2017 este marcată de gânduri, de neliniști, de dorința de schimbare, în primă fază. Abia la începutul anului viitor, peștii vor simți primele efecte ale acestei eclipse – se vor detașa de trecut, vor pune bazele viitorului lor, vor începe practic o nouă viață, cu mintea limpede și sufletul deschis.

Citeste mai mult pe RTV

Mercur Retrograd – Nu uitați și de faptul că suntem în plin mercur retrograd, ceea ce ne va face să avem mici probleme de comunicare și nu numai.Mercur este o planetă cu puternice implicații intelectuale. El guvernează două semne, și anume Gemenii și Fecioara. În Gemeni, el se exprimă fluent în mod oral, în Fecioară preferă comunicarea scrisă. Domiciliul său exterior este reprezentat de Gemeni, aici energia mercuriană se manifestă din interior, spre exterior.

Fiecare planetă retrogradează (Luna și Soarele nu sunt planete, încă din antichitate ele au fost numite Luminarii, termenul de plantă s-a extins și asupra lor, doar din confortul de a utiliza un singur termen), ei bine, Mercur retrogradează, în medie, de trei ori pe an. Acesta este a doua retrogradare mercuriană din anul 2016, vom avea una și la fina de an, dar se va întinde și spre anul viitor.Un ciclul de retrogradare presupune mișcarea completă pe care planeta o parcurge.

La nivel practic, aspectul aduce un moment bun pentru recalcularea veniturilor, pentru noi strategii financiare sau planuri profesionale. Însă acestea vor rămâne momentan la stadiul de proiect, urmând ca după retrogradare să fie puse în practică. La nivel global am putea asista la noi alianțe, întrevederi și propuneri între state, care să vizeze în principal resursele și management-ul lor.

foto: blogspot.com

1 septembrie - MISIUNEA ta   n via     150x150Citeste si : MERCUR retrograd treci la treabă și fă-ne praf!

Ai si tu o recomndare pentru femeile Perfect Imperfecte? Trimite-o la noi:emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. DA-ne un LIKE: Perfect Imperfect- Ne recomandă sinceritatea!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.