2017 îmi dă cu virgulă!

2017 - DSC 9873 1024x730

2017 îmi dă cu virgulă! Mă tot gândesc la ce vreau să se întâmple în 2017. Îmi dă cu virgulă! Poate și pentru că viața ne învață că așteptările mari pot lua „în brațe” dezamăgiri și mai mari. Așa că merg pe linia asta și nu îmi doresc nimic. Poate doar un lucru, sănătate pentru Idris.

Știți vorba aia, de restul mă ocup și singură. Cred că pentru fiecare în parte 2017 va fi olecție, bună sau rea, după cum alegem să continuăm, să schimbăm, să adaugăm sau nu…valoare în viața noastră. Și nu. să nu ne luăm după pozele de pe Facebook. Mă refer la lucrurile care nu se văd, alea din spatele cortinei.

Singurii oameni care percep întregul tablou sunt cei care ies afară din cadru. – Salman Rushdie

În 2016 am văzut de toate, așa că poate 2017 îmi va da imagini ceva mai artistice, mai blânde sau mai incocente. În 2016, după cum se întreba o prietenă pe Facebook, am realizat și câți de mulți „prieteni” aveam.  Pe ei n-aș mai vrea să îi văd, nu de alta dar 2017 va fi bogat în persoane…sper să fie și în oameni!

Citeste si: Da, am suferit de depresie. Chiar am fost în IAD!

De fapt, cred ca asta vă doresc în 2017, să aveți parte de oameni faini, frumoși la suflet și care să vină în întâmpinarea nevoilor voastre. Pe ei i-aș păstra aproape, că de lătrăi, fețe false sau demagogi…cred că ne-am săturat cu toții. Și vă mai urez ceva, să aveți timp pentru voi. Să puteți să găsiți echilibrul din voi, fără a pendula între ce vă spune mintea și ce vă spune inima. Uneori sunt lucruri care se bat cap în cap!

Dacă am avea mai mult timp, n-am mai avea atâta sete de superficial și am sta o secundă măcar să admirăm peisajul din noi. Vă doresc echilibru, căci nu e trăsătură mai faină decât asta! 2017 are nevoie să aducă sănătate, nouă, lumii… Poate așa o să mă gândesc mai puțin că am o prietenă plecată de Revelion la Berlin, acolo unde teroriștii au reuși să-și facă de cap de curând. Sănătatea lumii nu pare să fie prima și cea mai importantă dorință a unora, dar poate cu ajutorul lui Dumnezeu scăpăm cumva de toată plaga asta care ne ucide încet.

Vă doresc pace în suflete, chiar și când credeați că nu o mai puteați obține. Există un sens în toate, iar viața însăși are harul de a ne îndrepta încet spre orizonturi mai luminoase. Doar noi ne încăpățânăm să rămânem în beznă…2017, te așteptăm, ne vei surprinde cu siguranță, dar vei fi anul nostru…al celor care cred că totul e posibil! Care e cheia?

„Dacă ar trebui să-mi rezum în puţine cuvinte experienţa mea, aş spune că jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. Şi filozofia mea s-ar reduce la o singură dogmă: Joacă-te!” – Mircea Eliade 

2017 îmi dă cu virgulă, pare genul de an pe care nu te poți baza. Sper să mă înșel…La mulți ani!:)

PS: Într-o zi, la TVR, i-am furat pălăria lui Grigore Leșe. Poza e musai ca să îmi aduc aminte să mai și râd că prea devin serioasă uneori. 2017, intenționez să o fac!

Foto: Ioana Chirita

 

2017 - IMG 8333 s 150x150Citeste si: 2017 va aduce ceea ce merităm!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.