2018, anul Feli Donose!

Feli - emmafelidonose

2018, anul Feli Donose! Începutul de an 2018 a fost unul perfect pentru una din cele mai îndrăgite artiste de la noi, Feli Donose. Calificată în finala Eurovision, Feli este și în topul celor mai ascultate artiste, cu piesa ”Acasă”.

Topul celor mai difuzate piese din luna ianuarie o are în vârf pe Lidia Buble cu a ei ”Cămașa”, având peste 661 de difuzări, urmată de Feli Donose și ”Acasă”, cu 655 de difuzări. În top îi mai regăsim și pe Smiley, cu 2 piese, ”Vals” și ”Ce mă fac cu tine de azi” sau pe veteranii de la 3 Sud Est, aflați printre ”Stele„.

Citește și: [VIDEO] Carla’s Dreams are videoclip nou: ”413”

Cât despre finala selecției naționale Eurovision 2018, Feli a primit 43 de puncte din partea juriului și și-au asigurat un loc în ultimul act, alături de Alexia & Matei, Eduard Santha şi Echoes (aleşi la Focşani), Jukebox şi Bella Santiago, Rafael & Friends şi Mihai Trăistariu (aleşi la Timişoara), Erminio Sinni & Titziana Camelin, Xandra şi Vyros (aleşi la Craiova).

Citește și:

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.