3 momente de senzație ale lui Corneliu Vadim Tudor

- vadim 620x4001

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a suferit un infarct. Recunoscut pentru verbul său virulent și pentru dezvăluirile lui controversate, „Tribunul” a fost, de-a lungul timpului, protagonistul unor momente memorabile, dintre care Jurnaliștii prezintă trei episoade.- vadim 620x400

1. Un episod celebru avându-l în centru pe Corneliu Vadim Tudor a fost cel din 1999, în care președintele PRM a acuzat-o pe Rona Hartner că a avut o aventură amoroasă cu președintele Emil Constantinescu, dar și cu primarul general al Capitalei de la vremea respectivă, Viorel Lis. Atacurile lui Vadim Tudor au făcut-o pe actriță să părăsească studioul de televiziune.

2. Un alt episod în care s-a dezlănțuit Corneliu Vadim Tudor a avut loc în 2011, când executorul judecătoresc Paula Șomâldoc a venit la sediul PRM pentru a evacua imobilul. „Tribunul” a aruncat cu apă în executorul judecătoresc și i-a adresat cuvinte jignitoare, gesturi care i-au adus, ulterior, un dosar penal.

vezi continuarea pe jurnalistii.ro

 

Live & Believe

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.