[VIDEO] 3 Sud Est au clip nou: ”Am dat tot„

3 sud est - vedete 3SE 913cd1ad83

[VIDEO] 3 Sud Est au clip nou: ”Am dat tot„ Băieții de la 3 Sud Est reușesc să se mențină mereu în topul preferințelor fanilor muzicii de calitate, după ce au revenit în formula care le-a asigurat succesul la începutul anilor 90 și titulatura de regii muzicii pop. Ultimul clip, ”Am dat tot„ are deja, la nici o zi de la lansare, peste 700 de mii de vizualizări.

Citește și: 3 Sud Est, cea mai ascultată trupă a primăverii

Istoria 3 Sud Est este una plină de succes, dar și de momente de dispariție din spațiul public. Lansați în 1997, Laurențiu, Viorel și Mihai au dominat topurile românești ale anilor 90, fiind supranumiți și ”Regii muzicii dance”. ”Ai plecat”, ”Amintirile”, ”Când soarele răsare” sau ”N-ai crezut în mine” au fost doar câteva din hiturile lor știute pe de rost de fani.

Despărțiți în 2008, cei 3 băieți se reunesc oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea single-ului ”Emoții”. Iar astăzi, iată, 3 Sud Est arată că nu a uitat să scoată hituri care să cucerească toate topurile.

”Am dat tot ce am„ este povestea unui cuplu care încearcă să își salveze dragostea, iar regia îi aparține lui Dan Petcan.

Sursă foto: urban.ro

3 sud est - concertadele 150x150Citește și: Fanii lui Adele, gest superb pentru artistă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.