IMAGINEA ZILEI – 40 de ani fără Regele Elvis!

Elvis - elvis3

IMAGINEA ZILEI – 40 de ani fără Regele Elvis! La comemorarea a 40 de ani de la moartea Regelui Rock & Roll-ului, zeci de mii de oameni au venit la ultima sa locuință, cea de la Graceland, pentru a aprinde lumânări și a asculta cântecele care l-au făcut celebru.

Elvis - elvis1 150x150

La ceremonie au participat și fosta soție, Priscilla (72 de ani) și fiica lor, Lisa-Marie Presley (49 de ani) care i-au salutat și le-au mulțumit tuturor celor prezenți că nu au uitat de idolul lor. Se estimează că la acest eveniment au participat aproximativ 50.000 de oameni.

Citește și: Barack Obama face istorie pe Twitter!

Nu au fost numai momente de liniște, cei prezenți acolo fiind informați că vor fi taxați pentru prezența la ceremonie cu 28 de dolari, lucru care a stârnit ceva rumoare, dat fiind că, cel puțin până anul acesta, vizita la Graceland era gratuită.

Elvis - elvis4

Sursă foto: Dailymail.co.uk

Elvis - smiley 150x150Citește și: [VIDEO] Smiley, videoclip nou în proiectul #Smiley10: ”O altă ea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.