50 Shades Darker – doi români pe coloana sonoră!

50 Shades Darker - Fifty Shades Darker Soundtrack

50 Shades Darker – doi români pe coloana sonoră! Cel mai căutat film la acest moment din toate cinematografele din lume, 50 Shades Darker sparge record după record. Printre cei care se bucură de succesul acestui film se află și doi români, care asigură o piesă de pe coloana sonoră a 50 Shades Darker.

În această a doua parte şi-au pus amprenta şi doi artişti români, care au compus una dintre melodiile din film. Cântecul este interpretat de Nick Jonas şi Nicki Minaj.
Piesa „Bom Bidi Bom”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”, a fost compusă de doi români, Marcel Botezan şi Sebastian Bărac.

Seba: Ne-am luat în braţe de fericire. Orice compozitor îşi doreşte ca piesa lui ajungă la un artist de talie internaţională precum Nick Jonas şi Nicki Minaj.
Marco: Nu ştiam pentru ce artişti o fie. Ştiam ar putea fie pe coloana sonoră a filmului, dar nu ştiam pentru ce artişti.
Primele imagini din film, apărute în luna septembrie, au fost vizualizate – în doar 24 de ore – de peste 114 milioane de ori, stabilind un nou record pentru producţiile cinematografice. Piesele incluse pe coloana sonoră a primului film, „Fifty Shades of Grey”, au avut succes în întreaga lume. Printre cei care le-au interpretat se numără Beyonce, The Weeknd, Ariană Grande şi Ellie Goulding.

Citește continuarea pe știrileprotv.ro

50 Shades Darker - maxresdefault 1 768x432 1 150x150Citeste si: Carla’s Dream are videoclip nou: „Antiexemplu„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.