7 ani fără Mădălina Manole

Mădălina Manole - madalina manole

7 ani fără Mădălina Manole. Pe 14 iulie 2010, televiziunile toate începeau programele de știri cu un breaking news extrem de dureros: Mădălina Manole a fost găsită moartă în locuința sa din Otopeni, chiar de soțul ei, după ce s-a sinucis înghițind Furadan.

Lucrul acesta se întâmpla fix în ziua în care artista împlinea 43 de ani. De atunci, pentru toși cei care au iubit-o, pentru fani, pentru familie, trecerea timpului nu a reușit să estompeze durerea, să aline dorul. În cei 7 ani care au trecut de la moartea ei, s-a stins și mama Mădălinei Manole, iar tatăl s-a îmbolnăvit și el grav.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Scandalurile dintre familia artistei și fostul ei soț, Petru Mircea, faptul că artista nu a putut fi pomenită în Biserică până acum, toate acestea au pus și mai multă durere în sufletul tuturor celor care au iubit-o pe una din cele mai talentate artiste ale României.

De ce a ales Mădălina Manole să moară, de ce nu a simțit nimeni pericolul în care se afla, sunt întrebări la care răspunsul este aproape imposibil să mai vină. Lumea însă nu a uitat-o, fanii care i-au iubit cântecele vin mereu la mormântul ei de la cimitirul Bolovani, din Ploiești.

La 7 ani de la moartea ei, mai mulți artiști, mulți dintre ei prieteni ai artistei, au organizat un flashmob în cadrul căruia au interpretat piese cunoscute din repertoriul Mădălinei Manole.

Sursă foto:

Mădălina Manole - Screenshot 10 150x150Citește și: Imaginea zilei – Beyonce, prima poză cu gemenii Sir Carter și Rumi

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.