7card donează 3% din valoarea abonamentelor folosite maine pentru sportivii Special Olympics România

- 12324965 10206775950652289 88782123 n2

Exista lucruri la  care nu trebuie sa ne gandim de doua ori, ele vin din noi si raman mereu in suflet. Un exemplu este nevoia de a ajuta. Bine spunea Bertha von Suttner „După verbul a iubi, a ajuta este cel mai frumos verb din lume.” Maine ma duc sa fac sport cu 7 card si va indemn sa faceti acelasi lucru.

De ce?

Pentru ca maine puteti sa faceti sport si fara sa va dati seama, in timp ce va alergati pe banda, sa faceti o fapta buna. Stiu, e mai usor sa faci rau …in lumea in care traim.  Maine este Ziua Internationala  a Persoanelor cu Dizabilitati,  minunat motiv sa fim activi si implicati.  Fa sport cu 7 card, mergi la sala si fii un om bun!

Ce trebuie sa stiti?

 7card donează 3% din valoarea abonamentelor folosite pe 3 decembrie pentru sportivii Special Olympics România.  - 12324965 10206775950652289 88782123 n1„Utilizatorii care au un abonament 7card și care decid să îl folosească în această zi, în oricare din sălile de sport aflate în portofoliul 7card din cele șapte orașe din România în care este prezent. Pentru fiecare abonat care alege să facă sport ape 3 decembrie, 7card va dona 3% din valoarea abonamentului către Special Olympics România. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a crește numărul de sportivi cu nevoi speciale care vor beneficia de programele de pregătire sportivă și competițiile oferite de Special Olympics România la nivel național„, se arata in comunicatul 7card.

- photo1 450x450Sportivii Special Olympics nu fac excepție, cu atât mai mult cu cât sportul înseamnă, pentru ei și pentru părinții lor, sănătate, independență și ocazia de a-și face prieteni cu și fără dizabilități, devenind membri activi ai comunității. Ne bucurăm să putem susține abilitatea sportivă și să arătăm că sportul nu impune limite”, adaugă Andrei Crețu, co-fondator 7card.- 7 Card sala de fitness mereu langa tine 450x212

La rândul său, Cristian Ispas, Director Național al Special Olympics România, completează: ”Cred că fiecare dintre noi se simte mai plin de energie, mai încrezător și mai sănătos după ce practică orice formă de sport. Uneori, pentru sportivii Special Olympics, activitatea sportivă înseamnă, pe lângă acestea, diferența dintre a fi condamnați la o viață izolată și a-și pune abilitățile de orice natură în folosul comunității din care fac parte. Este încurajator pentru noi să știm că sunt companii precum 7card care văd dincolo de particula ”diz” și se concentrează pe potențialul oferit de ”abilitate” ”.

 Ce este 7card?

7card este un instrument de retenție și motivare a angajaților din companii, prin intermediul căruia au ocazia de a adopta un stil de viață sănătos. Astfel, în baza unui singur card de acces, abonații 7card au la dispoziție o rețea impresionantă de săli de fitness și aerobic, piscine, săli de dans și altele în cele mai importante orașe din România: București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Iași. Vezi mai multe aici : 7card.ro

Puteti sa ii sprijiniti pe cei de la  Special Olympics România aici: Doneaza!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.