A nu ABANDONA… inseamna A VISA!

- 12287016 10206723191333339 1662997737 o1 1024x683

 

 

De cate ori ti-a venit sa abandonezi? De cate ori ai apucat sa spui : „Nu mai pot!”

Si totusi viata merge mai departe, uneori peste puterea ta de schimba ceva. Pentru ca luni este genul ala de zi in care iti vine sa ramai in pat, sa inchizi lumina si sa spui „nu mai pot”, ma hranesc cu ideea ca depinde de mine cat si cum pot sa gestionez lucrurile. Si pentru ca tot citesc teorii interesante  in zona de psihologie si dezvoltare personala, am o curiozitate:- 12287016 10206723191333339 1662997737 o

foto: Elena Hirtan 

1. Ce faci cand totul merge prost si viata pare sa lucreze impotriva ta?

a) Abandonezi

b) Lupti

c) Te lasi in voia destinului

Evident,  toti curajosii se vor arunca si vor spune ca Nu trebuie sa abandonezi si ca singura solutie este LUPTA. Teoretic, corect! Nu trebuie sa ai studii aprofundate de psihologie ca sa intelegi ca nu ai cum sa lupti daca nu ai stat  fata in fata…. cu clipa aia de abandon. Nu ai cum sa intelegi fericirea daca nu ai cunoscut suferinta, nu?  Odata ce ai cunoscut abisul, fix ala este momentul in care trebuie sa te inalti. M-am gandit azi ca viata e ca o saritura la bungee jumping! Am sarit, deci stiu cum se simte. Uneori esti in cadere libera, pana cand o cordelina invizibila te trage in sus, acolo unde trebuie sa ramai, indiferent de cat de greu iti este. Este foarte adevarat ca totul tine de vointa, trasatura cel mai greu de obtinut intr-o situatie complicata. Sa ne inspiram insa de la altii. Comparatia cu cei aflati cu adevarat in situatii limita ne ajuta atunci cand nu ne vine sa facem altceva decat sa ne plangem de mila.

Hai sa va dau un exemplu minunat de vointa. Citeam zilele astea despre Nicholas Vujicic,  speaker motivational. Vrei sa vezi cum arata povestea de viata a lui Nicholas Vujicic? - nick vujicic quote thankful

 

Nicholas James Vujicic (n. 4 decembrie 1982 la Melbourne) este predicator și vorbitor motivațional din Australia – născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca și copil dar în cele din urmă și-a acceptat handicapul și a început propria organizație non-profit Life without limits (Viață fără membre) – la vârsta de șaptesprezece ani. El este cunoscut ca vorbitor motivațional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilități, speranță și găsirea sensului în viață.(sursa: wikipedia)

Unul dintre citatele mele preferate, marca Vujicic este :

„If you can’t get a miracle, become one.”- cf1947f543ab5665e0c9c31d6738d01b

Watch this!

 

Cred cu tarie ca suntem suma gandurilor noastre( pozitive sau negative), a dorintelor pe care le proiectam in viitor si a visurilor pe care le dorim implinite. Pentru mine A NU ABANDONA… inseamna A VISA!

Sfatul meu,  fara pretentii de psiholog : Sa nu treaca o zi din viata ta fara sa VIZUALIZEZI ceea ce iti doresti in viitor! 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.