Abdomen PERFECT, cu un singur exercițiu!

abdomen - andreeasava

Abdomen PERFECT, cu un singur exercițiu! Dincolo de dorința de a slăbi, de a arăta bine, cred că visul fiecăruia dintre noi, în materie de fitness, este să avem un abdomen aproape de perfect. Și nu cred că există om care să nu fi încercat sezi, sute de exerciții pentru a obține acest abdomen.

Iată că Andreea Sava, pe blogul personal, vine cu un exercițiu extrem de interesant, simplu și eficient, care ne-ar putea aduce la momentul în care să avem acel abdomen mult visat. Este vorba despre un singur exercițiu pe care să-l faceți timp de 30 de zile. Vă va tonifia mușchii abdomenului și vă va mări rezistența. Este un exercițiu care lucrează, de fapt, nu doar mușchii abdomenului iar, dacă vă concentrați și încordați toți mușchii, vă va lucra tot corpul. Și nu veți lucra decât câteva secunde pe zi. Tare, nu? Mai întâi vă explic felul în care trebuie executat exercițiul iar apoi vă dau și programul pentru cele 30 de zile.

Cum se execută

Partea și mai tare este că nici nu trebuie să vă mișcați. Recunoașteți că postarea asta devine din ce în ce mai bună. :)) Face parte din categoria exercițiilor izometrice care presupun menținerea încordării un anumit interval de timp și în felul acesta se întărește și musculatura.

Ideea este să vă întindeți pe jos, cu picioarele ușor depărtate și vă ridicați pe vârfuri, ca atunci când faceți flotări, dar vă sprijiniți pe antebrațe. Aveți grijă să încordați toți mușchii, în special pe cei abdominali. Îi încordați și trageți burta cât mai înspre spate, sugeți burta, mai trivial spus.

Sursă foto: Andreea Sava.

Citește continuarea pe AndreeaSava.ro

abdomen - femeietrafic 150x150Citeste si: E confirmat: femeile sunt mai nervoase la volan decât bărbații

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.