ABSURD – Operează-mi INIMA cu ceva!

operează-mi inima - 7033378 love heart on spider web 1024x640

L-am rugat pe doctor să ne despartă. Un stent distanţă de tot chinul. M-a întrebat cât vreau să uit. Un an, o luna, o zi, o săptămâna? N-am ştiut ce să îi răspund. Dacă ar fi pentru totdeauna ar fi prea mult. Dacă ar fi o zi, încă mi-aș aduce aminte de tot răul pe care mi l-ai făcut. In plus, n-ai mai fi colegul meu de „apartament”. Impărțim același cord, prietene, nu te-ai prins? 

      Operează-mi INIMA – Împărțim acelși cord. Slavă Cerului, nu la propriu. Tu ești omul care trăieşte în lipsă. Absurdul situaţiei face ca zi de zi să te văd. Oare te văd cu adevărat? Mă ajuţi să nu uit că fantomele sunt acolo ca să bântuie. Copilul din mine încă mai crede că eşti real. Doctorul mă priveşte ca pe o nălucă prinsă într-o capcană. Mi-am prins eșarfa aia neagră în ea. Am tras cât am putut, dar n-a fost chip să scap. Mai ești aici? Te ating şi eşti …

În realitate eşti chin, boală, închipuire, visul. Cu toatea astea te salut din mers,  când îmi râde pe cer o cometă. Mă mai și aprind copilăreşte când te miros. Știai că miroși a iarbă proaspătă. M-am gândit, facem un plan, ne aruncăm în mare amândoi.

Absurdul acestei iubiri este certitudinea noastră. Uneori plutim pământii,  cu aripi de plumb. Ne cam țin pe loc când avem chef să visăm. Asta nu ne-o poate lua nimeni. Visul! Te sărut fără timp de răgaz şi mă-mbăt cu gândul că poate cândva în timp şi spaţiu mă vei avea. Absurd că mi-eşti drag. Acum că ți-am spus, ai grijă, ferește-ți inima.  Stentul e pe drum!Fă-ţi bagajele…

Citeste  si : De ce moare o RELAŢIE?

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.