Activităţi de Paşte cu familia 

Activităţi de Paşte - piknik

Activităţi de Paşte cu familia. Abia astepţi să vină Sărbătorile Pascale şi să petreci câteva zile libere cu cei dragi. Anul acesta alege să stai mai puţin la masă şi mai mult în aer liber. Poţi să îţi ocupi timpul în moduri extrem de distractive împreuna cu familia. Iată doar câteva idei.

 

Picnic cu toată familia

Încarcă toate bunătăţile în portbagaj şi porneşte la drum spre o zonă de agrement, unde să poţi face un picnic cu familia. România are atâtea locuri frumoase, încât sigur vei găsi o poeniţă verde sau malul unui râu de munte, unde să întinzi o pătură. În afară de faptul că vei descoperi cât de bine te simţi când mănânci în natură, poţi face o mulţime de activităţi cu cei dragi: fotbal, tenis, badminton, frisby.

 

Plimbare cu bicicleta în parc

Ştiu că de Paşte îţi pui pe tine hainele cele mai bune, dar femeile în fustă şi pe tocuri arată foarte sexy chiar şi pe bicicletă. Este o modalitate de a face mişcare, între mesele îmbelşugate pe care le consumi.

 

Jocuri de activitate

Dacă vremea nu este frumoasă, nu-i nicio problemă. Poţi să aduni întreaga familie şi prietenii la tine acasă şi să jucaţi jocuri de societate. Sunt la modă, extrem de haioase şi vă antrenează mintea. O să le placă atât copiilor, cât şi oamenilor mari.

Citeşte şi: România, între familia tradițională sau parteneriat civil?

Excursie la bunici

Nimic nu-i mai frumos decât să se strângă toată familia în curtea bunicilor, la masa din curte, sub bolta de viţă de vie! Nu uita de cei bătrâni, vizitează-i de Paşte şi cicniţi un ou, bucură-te că sunteţi împreună, respiră aer curat, aminteşte-ţi de copilărie, mănâncă o ridiche direct din grădină.

 

City break

Dacă nu eşti traditionalistă, evadează într-un loc pe care voiai să-l vezi de mult timp. Poţi alege un oraş din ţară sau din străinătate. Vei descoperi tradiţii neştiute.

 

Activităţi de Paşte - picnic family 1 150x150Foto: sikerado.hu, gfdesmoines.com

Citeşte şi: Ești un model pentru copilul tău?

Ai si tu o poveste despre copilarie? Trimite-o la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE: Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.