Adele, gata de primul ei film la Hollywood!

Adele - adele t

Adele, gata de primul ei film la Hollywood! Adele este unul din artiștii despre care poți spune, fără a greși, că înseamnă succes și rețetă financiară reușită. Concerte sold-out, piese vizualizate de milioane de oameni pe Youtube. Ce lipsește? Un film, dar și acest vis este pe care să fie împlinit.

Adele ar fi în negocieri pentru prima sa participare cinematografică la o nouă versiune a musicalului „Oliver!”, informează online ziarul spaniol La Vanguardia.Musicalul este o adaptare a romanului lui Charles Dickens, „Oliver Twist”. Rolul care i s-ar fi oferit artistei este cel al lui Nancy, un personaj cheie al povestirii. Potrivit ziarului britanic The Sun, Adele s-ar gândi serios să accepte propunerea, datorită fiului său Angelo, care ar aprecia mult să o vadă pe mama sa într-un film la Hollywood.

Citește și: Fanii lui Adele, gest superb pentru artistă!

Filmul va fi produs de Cameron Mackintosh — asociat cu un mare număr succese comerciale, mai ales în materie de musicaluri — și de Working Title Film, una din companiile producătoare de top din acest domeniu cinematografic.

Sursă foto: hellomagazine.com

Continuare știre pe Agerpres

Adele - printulwilliam 150x150Citește și: Prințul William și Kate, mai bogați cu 100.000 de euro

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.