Fanii lui Adele, gest superb pentru artistă!

Adele - concertadele

Fanii lui Adele, gest superb pentru artistă! După ce artista a anunțat că anulează cele două concerte pe care le mai avea de susținut pe stadionul Wembley, din cauza unor probleme medicale severe la nivelul corzilor vocale, fanii săi i-au arătat o dovadă incredibilă de iubire și apreciere. Aceștia s-au strâns la arena londoneză și au cântat hiturile lui Adele.

Aceștia au postat apoi pozele și filmările de la stadion pe toate rețelele sociale și i-au urat artistei să se recupereze cât mai repede și să își reia concertele. Discuția despre starea de sănătate a lui Adele este mult mai complicată și sunt voci care susțin că ea ar putea chiar renunța definitiv la a mai cânta în concerte live.

Citește și: Cafeaua „cântă” cu Jimmy Fallon si Adele

Într-un mesaj care apărea în program, cântăreața precizase că aceste patru concerte de pe Wembley ar putea fi ultimele show-uri pe care le va mai face vreodată în cadrul unui turneu. „Am vrut ca ultimele mele show-uri să fie la Londra, pentru că nu știu dacă voi mai merge vreodată în turneu”, a spus ea. „Am susținut 119 spectacole, iar cu acestea patru voi ajunge la 123, a fost greu, dar mi-a făcut plăcere”, a mărturisit artista.

Adele și-a început turneul mondial la Belfast în luna martie a anul trecut, concertul respectiv fiind primul său show în Marea Britanie din ultimii patru ani și jumătate.

Sursă video: Delly Lovers

Photo credit: Wade Woo via VisualHunt / CC BY-NC-ND

Adele - 92abd5338b8a14e24b093d085feaba92 150x150Citește și: Drama copiilor crescuți la laptop

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.