Adevăruri și neadevăruri despre sex!

sex - sex

Adevăruri și neadevăruri despre sex! Într-o societate extrem de conservatoare cum este cea românească, subiectul sex este unul care încă mai stârnește rumoare, roșeață în obraji și stânjeneală.

Iar din acest motiv s-au propagat în spațiul public multe concepții, unele greșite, despre ce înseamnă sexul, cum se face, cât durează, cu câți să îl faci. Unele clarificări sunt mereu necesare și bune:

Citește și: El vrea să facă dragoste, ea vrea sex

1. Cât de tare contează într-o relaţie – dacă trăiţi cu impresia că există un răspuns universal valabil, vă înşelaţi cumplit. O să auziţi variante cu 80%, ba şi sub 50%, sau, una tot mai des pomenită –  dacă merge bine, nu contează aşa tare, dacă e prost, contează 100%. Adevărul este că trebuie să întoarcem un pic modul în care punem problema şi să întrebăm şi cât de tare contează relaţia în viaţa sexuală?

2. Câte calorii topim într-o partidă fierbinte – un alt subiect în care generalizatul nu poate decât să stârnească hohote. Aşa cum eu şi tu, cel care citeşti acum, nu vom arde acelaşi număr de calorii dacă alergăm 5 kilometri, tot aşa, partidele de sex, atât de diferite de la caz la caz, nu vor avea niciodată un consum energetic standard. Deseori se vorbeşte despre sute de calorii cu minus. În realitate, pot fi în jur de câteva zeci. Depinde.

3. După câte întâlniri e potrivit să faci sex – un nou domeniu în care sfaturile şi cifrele prestabilite după care ar trebui să ne ghidăm sunt absolut inutile. Pe vremea facultăţii mele, prin toate mijloacele de comunicare eram îndemnată să respect regula celor 3 întâlniri până la marele moment. Aiurea! Dacă trăiţi în şablonul –sex la a 3-a întâlnire, în care ard 300 de calorii şi consider că e 80% important în noua relaţie, nu o să savuraţi prea tare ceea ce vi se întâmplă. Nu ştiu care mai e norma recomandată acum, dar dacă o cunoaşteţi cumva, vă sfătuiesc să o uitaţi până la finalul articolului.

Sursă foto: yupi.md

Citește continuarea pe CSID.ro

sex - penis size banana picture 150x150Citeste si: Să vorbim despre sex: mărimea contează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.