Adolescentul dintr-un barbat

- stiripozitiveeu

- stiripozitiveeu

photo: stiripozitive.eu

 

Ma apuca pe mine intr-o zi cheful de filozofie…

Costi Rogozanu, ce carte ar trebui sa citeasca  femeile,  ca sa ii inteleaga pe barbati?

-Costi:  Buna intrebare!

Si a stat si s-a gandit. Prima varianta care i-a venit in minte este cea de sus.             J.D. Salinger – De veghe in lanul de secara

L-am intrebat de ce. Cu ce ramai dupa ce citesti cartea? Nu anticipam raspunsul. Era totusi atat de simplu si face parte , pe undeva , din farmecul lor.

Costi:  Ramai cu adolescentul rebel dintr-un barbat!

- 11355563 10205643764108333 1372323665 n

Asa se explica de ce imi plac discutiile cu Costi. El nu complica lucrurile, el le simplifica. Asadar doamnelor, puneti mana pe cartea asta( daca n-ati citit-o deja) si intelegeti ca barbatii raman niste copii. De aia ii si iubim. Pentru ca ei pot iar noi nu vrem, pentru ca ne cumpara flori cand o dau de gard, pentru ca ne enerveaza atunci cand nu putem sa-i dominam, pentru ca ne zambesc atunci cand noi suntem furibunde, pentru ca ei se iubesc pe ei, mai mult decat o facem noi si pentru ca fara ei orice ecuatie ar fi usor incompleta.  Se numeste masochism! Live & Believe!

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.