Adrian Mitrea:”Piața auto s-a deblocat,vânzările de mașini au crescut”

auto - bmw i3 test 0

Adrian Mitrea:”Piața auto s-a deblocat,vânzările de mașini au crescut” Românii au început să privească cu din ce în ce mai mult interes spre mașinile electrice. O surpriză este reprezentată și de faptul că, după eliminarea taxei de timbru, au crescut vânzările și la mașini noi, nu doar second hand. Despre toate acestea a vorbit azi, la Perfect Imperfect, Adrian Mitrea, jurnalist auto.

”Toate vânzările de mașini noi au crescut. În prima fază avem o deblocare a pieței auto, mașini noi și mâna a doua, lucru pe care foarte puțină lume în aștepta. După scoaterea taxei de timbru au crescut și vânzările de mașini noi. În ce privește mașinile eco, 97% sunt mașini hibride, ele sunt puse la un loc hibride cu electrice.

Citește și: La 91 de ani, Regina Elisabeta își conduce singură mașina

Costul lor a mai scăzut și sunt companii care introduc în flota lor aceste mașini. Ce pot să observ este un foarte mare interes pentru mașinile eco. Există o anumită parte a clientelei, noii clienții, pentru care prima opțiune sunt mașinile second hand și apoi mașinile eco, electrice.

În ceea ce privește mașinile electrice sunt foarte curios ce efect va avea bonusul de 10.000 de euro pentru achiziția unei mașini electrice, idee a Guvernului. Clar vorbim de o mașină 100% electrică, unde prețurile încep de la 22.000 de euro și ajung la 45- 50.000 de euro cu tot cu TVA.”

Sursă foto:

auto - bruma2 150x150Citește și: Meteo – Urmează o noapte foarte rece. De mâine vine căldura

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.