Adriana Lima părăsește Victoria Secret’s?

Adriana Lima - Adriana lima 1024x512

Adriana Lima părăsește Victoria Secret’s? Una din cele mai frumoase femei din lume și unul din cei mai bine cotați ”îngerași” de la Victoria Secret’s, Adriana Lima, pare a fi luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera ei: ”Nu mai vreau să mă dezbrac”!

Anunțul a fost postat de Lima pe contul ei de Instagram: ”Am primit un telefon în legătură cu posibilitatea de a filma un clip sexy cu mine care să fie postat apoi pe rețelele sociale. Chiar dacă am mai făcut astfel de clipuri, ceva s-a schimbat în mine de când o prietenă m-a abordat pentru a-mi spune că este nemulțumită de trupul ei. Lucrul acesta m-a făcut să mă gândesc că în fiecare zi din viața mea, mă trezesc întrebându-mă dacă arăt bine, dacă voi fi acceptată pentru noul job.

Citește și: Fă sport la tine acasă. Uite ce exerciții fac modelele Victoria’s Secret!

Mi-am dat seama astfel că, probabil, fiecare femeie se trezește dimineața încercând să se încadreze într-un stereotip de imagine pe care societatea / social media / lumea modei încearcă să îl impună. Ca atare, am decis că nu mă voi mai dezbrăca niciodată pentru cauze fără sens”. Anunțul acesta dar și faptul că există o răceală evidentă între Adriana Lima și brandul Victoria Secret’s conduc către o tot  mai posibilă despărțire, chiar dacă vedeta a revenit azi cu o clarificare în care menționa că nu se va despărți de brandul ce a făcut-o cunoscută.

Sursă foto: Harpeer Bazar

Adriana Lima - adrianalima2 150x150Citește și: El este noul IUBIT al superbei Adriana Lima?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.