Află ce informaţii ascund etichetele fructelor

etichetele fructelor - et plu 06 760x505

 

Află ce informaţii ascund etichetele fructelor. Atunci când cumperi fructe din supermarket, observi că majoritatea au pe ele etichete, însedosebi cele exotice. Aceste etichete au inscripţionate nişte coduri care ne arată cât de sănătoase sunt produsele, aşa că data viitoare când mergi la cumpărături fii atentă la toate detaliile.

 

Este bine ca atunci când mergem la cumpărături să căutăm mai degrabă fructe inscripţionate, deoarece micile stikere de pe  ele ne arată calitatea produsului. Astfel, putem afla dacă fructul a fost modificat genetic, trat cu chimicale sau dacă este unul de provenienţă organică. Fii atentă la următoarele detalii:

 etichetele fructelor - code on stickers 150x150
Codurile formate din patru cifre care încep cu numărul 3 sau 4.
 Dacă pe echichetă  se găsesc doar patru numere, înseamnă că fructul fost produs cu ajutorul subsţantelor chimice (pesticide, fertilizatori). Acestea sunt cele mai nocive şi cele mai ieftine produse, aşa ca mare grijă la ele.

Citeste şi: 10 beneficii ale SPORTULUI pentru sănătate

 

 

 

etichetele fructelor - 7992010 1 0 1480669575 1480669579 650 ecb3d71297 1480949775 150x150Codurile formate din cinci cifre care încep cu numărul 8. Indica produse modificate genetic. Cercetătorii susţin că pepenii, bananele şi papaya sunt cel mai des modificate genetic. Aceste sunt deasemenea periculoase pentru sanatate.

 

 

 

 

 

etichetele fructelor - fruit label 150x150Codurile formate din cinci cifre care încep cu numărul 9. Aceasta etichetă indica faptul că avem de a face cu un fruct sănaătos, cultivat prin metode tradiţionale, fără a se fi intervenit în procesul de creştere cu substanţe chimice. Chiar dacă sunt mai scumpe, aceste produse sunt sănătoase şi îţi aduc în organism un aport mare de nutrienţi şi vitamine.

 

 

 

etichetele fructelor - dietaornish 768x447 1 150x150Foto: printyourcolor.es, energyfanatics.com, angelfire.com

Citeste şi: Mai slăbim şi noi puţin?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.