Află semnificaţia florilor pe care le primeşti primăvara

semnificaţia florilor - unnamed 1 1024x576

Află semnificaţia florilor pe care le primeşti primăvara. Pregăteşte-te să îţi umpli casa de flori. Timp de câteva săptămâni femeile vor fi răsfăţate de către parteneri, prieteni şi colegi. Dar ştii ce reprezintă florile pe care le vei primi? Descoperă ce se află în spatele buchetului primit!

 

 

Ghiocelul – floarea speranţei şia  prieteniei

Oferă ghiocei prietenilor şi colegilor. Este o floare ce semnifică prietenia dintre oameni şi speranţa că “totul va fi bine”, aşa că cel care îţi dăruieşte un bucheţel de ghiocei te apreciază din suflet.

 

Zambila – floarea bucuriei

Zambilele te cuceresc în primul rând prin miros. Trebuie să ştii că zambila are mai multe semnificaţii, în funcţie de culoare. Cele albe reprezintă frumuseţea şi puritatea, cele roz semnifică perseverenţa şi iubire, iar cele mov iubire veşnică şi iertare. Să fii sigură că persoana care îţi oferă o zambilă ţine la tine cu adevarat.

 

Citeşte şi: 5 flori de cameră care aduc fericirea în familie

Narcisa – floarea iubirii de sine şi a noilor începuturi

Narcisele se oferă de obicei în buchete mari, care formează o sfera de flori parfumate. Indiferent de culoare (albe sau galbene), aceste flori semnifică iubire faţă de persoana care le primeşte şi dorinţa de noi începuturi. Ai grijă de la cine le primeşti, nu ştii unde poate fi iubirea!

 

Laleaua – floarea dragostei

Lalelele sunt cele mai senzuale flori de primăvară şi, oferite în buchete mari, sunt o încântare şi o adevărată declaraţie de dragoste. Aceste flori se găsesc într-o mare varietate de culori, de la cele mai obişnuite (albe, roşii, galbele), la cele mai deosebite (mov, negre, în două culori, lalele creţe).

 

Frezia – floarea prieteniei veşnice

Aceste flori, extrem de parfumate şi delicate, sunt simbolul unei prietenii care durează. Dăruirea unui buchet de frezii reprezintă delicateţea şi prietenia faţă de persoana care îl primeşte. Freziile pe care le vei primi îţi vor arăta adevaratele prietenii din viaţa ta.

 

semnificaţia florilor - martisor 150x150Foto: pinterest.com

Citeşte şi: Cele mai frumoase mărţişoare handmade!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.