Agonie și extaz. Cum e viaţa cu un ARTIST?

Agonie și extaz - human

Agonie și extaz.Cum e viaţa cu un ARTIST? M-a binecuvântat cel de Sus să îmi placă artiștii. Muzicienii, actorii și fotografii mi-au cam prins sufletul în palme. Frumosă avntură e viața! Și cu ei, e adevărat, îți trebuie un pic de răbdare. O relație cu un om al cărui mental se duce și în alte sfere, nu e neapărat una ușoară. Dar cine n-a suferit de masochism în viața asta?

Ştiu, poate că într-o zi o să vrei să iei aparatul ăla foto şi să i-l bagi pe gât. Sau poate, pur şi simplu, nu o să mai vrei să mergi la niciun concert al lui. Sincer, nu cred! Viaţa cu un artist este plină de sentimente contradictorii, de la mândrie… la gelozie şi de la ras…la „iar pleci”? E ca și cum te-ai da cu leagănul tare de tot, doar că la un moment dat, dacă nu eşti atentă, dai cu nasul de pământ. Și doare…

Ai să-i iubești însă al dracului de tare. De ce? Păi poate pentru că îți scapă printre degete sau poate, pur și simplu, o să te fascinzeze existența lor fără prea multe repere pragmatice. O să te și enerveze asta, dar măcar vei râde mult. Nu uita, sufletul unui artist poate să fie de o sensibilitate pe care tu nu o înțelegi. Învață să accepți, altfel nu ai nicio șansă! Atenție, nu spun supunere, spun acceptare.

Dacă eşti genul fie ceva mai hiper posesiv şi gelos, te rog eu fă-ţi un pustiu de bine şi nu te amoreza de un artist. Ai să vrei să iei la pumni orice fiinţă de sex feminin, alta decât pisica de acasă. Pentru femeile excesiv de geloase, un artist e o bombă cu ceas căreia îi trebuie găsită cea mai rapidă cale de dezamorsare.

Agonie și extaz - Agonie   i extaz 150x150Citeste si: Sunt DEFECTĂ, dar mă tratez! Tratat despre gelozie

Dacă tu eşti artist şi o auzi că te sfătuieşte să fii mai pragmatic şi să laşi fotografia,muzica, pictura… ar fi bine să te uiţi de două ori în oglindă. Nu îți abandona talentul doar pentru că e e nesigură. Treaba cu iubirea, talentul sau meseria ta este un test prin care trece fiecare relaţie. „Dacă o să îi placă vreo colegă de la noul job, dacă o să se amorezeze de vreun model?”, o să te bântuie (clipă de clipă) întrebările astea? Atunci, avem o problemă!
Evident, noi femeile, anxioase prin construcție, vom avea astfel de gânduri. E firesc, dar învaţă să le gestionezi.Dacă un bărbat vrea să se întâmple ceva sexual departe de casă, o va face indiferent cât de abilă eşti tu în strategii de supravegherea ” infractorului”. Aşa că zic să pui altfel problema, nu sta să te gândeşti la ce s-ar putea întâmplă cândva, într-un anumit context şi cu o anumită colegă care ţi se pare ţie mai oacheşă. Îţi vei mânca ficatul pe pâine, cu mâna ta!
Dacă vrei un artist, lasă-l liber! El se întoarce la matcă mai avid de confirmare decât ai crede. Îţi va cere părerea, îţi va arată ce a lucrat şi tu vei fii stâlpul lui pământean. Iubirea nu înseamnă să îți  impui regulile, înseamnă să le acceptați împreună  şi să mergeţi împreună pe acelaşi drum. Cu un artist n-ai să te plictisești prea curând!

PS: Să fii MUZA unui asemenea om… este un dar absolut prețios!

Agonie și extaz - RENUN  I u  or 2 150x150Citeste si: De ce nu cred în DRAGOSTE la prima VEDERE

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.