Secretul meu? Ești ceea ce ai vrut să ajungi!

ai vrut să ajungi - 11793368 10206002479435992 549925808 n 768x512

Secretul meu? Ești ceea ce ai vrut să ajungi! Mereu am spus că dacă vrei să ajungi din punctul A în punctul B, e bine să fii atent la detalii. În primul rând trebuie să VREI să ajungi acolo, e prima și cea mai importantă condiție. Luând exemplul personal,  am fost mai mereu atentă la pașii pe care îi am de făcut. Am mai scris despre determinare aici – Visez seara, ziua sunt pragmatică! 

Tu ești ceea ce ai vrut să ajungi?  M-a apucat curiozitatea după ce am dat întâmplător peste un citat al lui Earl Nightingale: ” Cel mai ciudat secret al succesului este că devii ceea ce gândești majoritatea timpului.” Câte gânduri mi-au „dansat” prin minte, câte planuri și cât am visat în viața asta. O fi fost bine, o fi fost rau? Visul e o motorul, locomotiva ești tu! Așa am funtionat eu, am visat si am implementat zi de zi, cu tenacitate!

Ca un sfat pentru o carieră pe termen lung, nu cred că trebuie să rămâi fixat pe un singur obiectiv. S-ar putea să nu mai ai ambiții după ce ai atins pragul dorit. Ce mai faci după? „Țintește către lună. Chiar dac-o ratezi, o să aterizezi printre stele.” , spunea Les Brown.

Ce încerc să spun este că ar fi păcat ca anul care vine să vă prindă  leneși, lipsiți de chef sau determinare. Ați rata câteva dintre lucrurile magice care vi s-ar putea întâmpla. Asta dacă TU mai crezi că se poate întâmpla ceva magic în viața ta, evident. E tot o chestiune de mind setting!

Uite, hai să facem un exercițiu. Ia o foaie de hârtie și împarte-o în trei coloane. În prima coloană scrie ce ai de terminat anul acesta, în mijloc scrie ce îți dorești din suflet, iar pe ultima care să fie primele trei proiecte de anul viitor. Ce fain ar fi ca parte dintre proiecte să se regăsească în două din cele trei categorii.De multe ori,  ce facem din suflet devine o prioritate, nu?

Dacă totuși e haos în liste, nu te îngrijora. Important este să le pui cap la cap, măcar acum. Fără focus există riscul să fii în următoarea situație: „Daca nu stii incotro te indrepti, probabil vei ajunge in alta parte.” – (L. Peter)

Foto: Elena Hirtan

ai vrut să ajungi - 12144730 10206509747277371 2982223774250485789 n 150x150Citeste si: Ce meserie ți se potrivește?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.