Secretul meu? Ești ceea ce ai vrut să ajungi!

ai vrut să ajungi - 11793368 10206002479435992 549925808 n 768x512

Secretul meu? Ești ceea ce ai vrut să ajungi! Mereu am spus că dacă vre să ajungi din punctul A în punctul B, e bine să fii atent la detalii. Nu sunt cea mai talentată, nici cea mai super- super, sunt doar atentă la pașii pe care îi am de făcut. Am mai scris despre determinare aici – Visez seara, ziua sunt pragmatică! 

Azi vreau însă să te întreb ceva: Ești ceea ce ai vrut să ajungi?  M-a apucat curiozitatea după ce am dat întâmplător peste un citat al lui Earl Nightingale: ” Cel mai ciudat secret al succesului este că devii ceea ce gândești majoritatea timpului.” Câte gânduri mi-au „dansat” prin minte, câte planuri și cât am visat în viața asta …

Număr ultimele zile libere, așa că azi am dat fuga cu Idris să mai cumpărăm câte ceva. Am sfârșit în a umple o pungă cu culori, vopsea în ulei, mini chevalet-uri și, mai ales, minunate ustensile pentru proiectul de cooking pe care îl voi începe …împreună cu Septimiu Sărățeanu, în online, pe Perfect Imperfect.  Mai aveți puțină răbdare, vă dau toate detaliile în curând!

Și pentru că v-am întrebat dacă ați ajuns acolo unde v-ați imaginat, vreau să vă pun un secret despre mine. da, ceva ce nu știați că îmi doresc. Una dintre marile mele dorințe în viață, mai ales de când am pus piciorul în televiziune, este să fac parte dintr-un proiect culinar. E vorba tot de l’amour! Totul se învârte cumva în jurul iubirii. Spun asta …nu pentru că dragostea trece prin stomac.În viziunea mea nu ai cum să faci dulciuri( sau mâncare!) dacă nu pui un strop de iubire! Pasiunea pentru dulciuri vine în primul și în primul rând din  frumusețea lor. Aș putea să stau ore întregi și să admir rețete sau fotografii cu prăjituri.

Nu mă pricep ca un Mastechef …dar nici nu le arunci la gunoi. Așa că 2017 aș vrea să mă ducă fix aici…ca în  Woman on Top! E unul din visele mele….Ce ziceți de asta?

 

Întorcându-mă la ideea principală, sunt acolo unde am vrut să ajung profesional. Iubesc politica și nu aș renunța la ea și la dezbaterile alea, știți voi, cu nerv! Dar oare trebuie să mă opresc aici? Și ce fac dacă sufletul meu cere să fac și alți pași înainte?  Ca un sfat pentru o carieră pe termen lung, nu cred că trebuie să rămâi fixat pe un singur obiectiv. S-ar putea să nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă după ce ai atins pragul dorit. Ce să mai faci după?

„Țintește către lună. Chiar dac-o ratezi, o să aterizezi printre stele.” , spunea Les Brown.

Ce încerc să spun este că ar fi păcat ca 2017 să vă prindă  leneși, lipsiți de chef sau de determinare. Ați rata câteva dintre lucrurile magice care vi s-ar putea întâmpla. Fă un exercițiu tu cu tine – ia o foaie de hârtie și împarte-o în trei coloane. În prima coloană scrie ce ai de terminat din 2016, în mijloc scrie ce îți dorești din suflet, iar pe ultima care să fie primele trei proiecte din 2017.

Asta s-ar putea să te ajute să rămâi focusat până la sfârșitul anului sau măcar să îți dai seama încotro vrei să o apuci anul ăsta. Altfel, riscul este următorul: „„Daca nu stii incotro te indrepti, probabil vei ajunge in alta parte.” – (L. Peter)

Foto: Elena Hirtan

ai vrut să ajungi - 12144730 10206509747277371 2982223774250485789 n 150x150Citeste si: Ce meserie ți se potrivește?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.