Alain Delon este pe moarte!

Alain Delon - alain delon 1024x578

Alain Delon este pe moarte! O știre șocantă a făcut înconjurul lumii azi. Cel mai mare actor francez al tututor timpurilor este într-o stare de sănătate extrem de deteriorată iar familia lui Alain Delon este deja pregătită pentru tot ce poate fi mai rău.

Alain Delon trăiește cu niște dureri insuportabile la șold și nici nu poate fi operat, ținând cont de vârsta înaintată și de fragilitatea sănătății, iar toate aceste lucruri îl afectează din ce în ce mai mult. La toate acestea se mai adaugă și o infecție descoperită recent, ca urmare a implanturilor dentare pe care le-a făcut anul trecut.

Citește și: Loredana împreună cu Alain Delon!

Într-un interviu acordat Paris Match anul acesta, Alain Delon făcea o mărturisire cutremurătoare, vorbind despre iminența morții sale: ”Voi părăsi această lume fără regrete. Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit!”

Sursă foto:

Alain Delon - alain delon 90x90Citeste si: Alain Delon, declarație șocantă: ”Mă pregătesc să părăsesc lumea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.