Alain Delon, declarație șocantă: ”Mă pregătesc să părăsesc lumea!”

Alain Delon - alain delon 1024x575

Alain Delon, declarație șocantă: ”Mă pregătesc să părăsesc lumea” Unul din cei mia iubiți actori din lume, Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, a oferit un interviu revistei Paris Match, dedicat aniversării a 60 de ani de carieră, interviu în care vorbește deschis și despre momentul morții sale.

„Viaţa nu îmi mai aduce prea multe lucruri. Am cunoscut totul, am văzut totul. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit”, a declarat starul francez, în vârstă de 82 de ani, în finalul acestui interviu ce a fost publicat sub titlul „Moi, Delon: l’interview de sa vie” („Eu, Delon: Interviul vieţii sale”). Interviul a fost realizat de jurnalista Valérie Trierweiler.

Citește și: Când gândim prea mult și trăim prea puțin…

„Sunt acei oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, totul este deformat. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Doar banii contează. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a declarat Alain Delon în acest interviu în care a vorbit despre cariera lui, relaţiile dificile cu familia sa, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut.

„Aproape toată lumea a murit”, a subliniat starul francez, protagonistul din filmul „Ghepardul” (1963), extrem de afectat în urmă cu câteva luni de decesul lui Mireille Darc, actriţa care i-a fost parteneră de viaţă în anii 1970.

Sursă foto: historia.ro

Continuare știre pe Agerpres.ro

Alain Delon - catherine deneuve 398228 960 720 90x90Citește și: Catherine Deneuve, mesaj de susținere pentru bărbați!

 Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.