Ce faci când trebuie să alegi un cadou dificil. Alegeri, alegeri, idei!

- tumblr nw855sF66P1u8e0zro1 500

Știi de ce alegeri, alegeri? Pentru că mă gândeam astăzi la un bun amic de-al meu, se apropie ziua lui. Da, e născut în aprilie și este berbec, dar asta contează prea puțin, ne înțelegem de minune.
Amicul meu, hai să-l numim domnul X, este un tip foarte simpatic. La prima vedere s-ar putea să intimideze. Înalt, brunet, puternic, are o figură extrem de serioasă și absolut mereu foarte îngrijit. Curat, bărbierit, costum, cravată,  pantofii lăcuiți cu grijă, apretat. Un adevărat domn!
Ține la aspectul său și nu-l condamn absolut deloc, face foarte bine. Trăim într-o lume care pune foarte ușor etichetă și o face gratuit.
Domnul X lucrează într-o bancă, oarecare, deci are și o situație financiară destul de bună. Mă rog, astea sunt detalii necesare pentru a vedea cât de dificilă este alegerea mea. Intrebare de 100 de puncte.
Ce cadou îi faci unei persoane care are tot ce-și dorește?
Sigur, m-am gândit la o minge de fotbal întâi, dar el apreciază alte sporturi, după care m-am gândit la o sticlă scumpă de vin, dar spre rușinea mea nu știu ce vin îi place – roșu sau alb? Sec? Demisec?
Aș fi putut să îi cumpăr un animăluț de casă sau un acvariu cu niște peștișori, dar gândindu-mă mai bine, am realizat că nu are timp de ei.
Și uite așa m-am trezit cu o dilemă. Norocul meu că în metrou văd un tip care semăna extraordinar de bine cu el și-l întreb cât este ceasul. BAM! O idee.
Prietenului meu, știu sigur, îi plac ceasurile. Și uite așa am fost salvată!
Îi voi cumpăra un ceas. Doar că va trebui să mă hotărăsc la unul. Am văzut două care-mi plac și nu sunt sigură. - tumblr nw855sF66P1u8e0zro1 500
Mă gândesc la acest ceas. Îmi place cureaua neagră și aspectul clasic sau la acesta
, aspectul sau fiind atât clasic cât și puțin modern. În fine, până diseară am timp să decid. Va anunț pe care l-am cumpărat!

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.