5 ALIMENTE care te scapă de stratul de grăsime !

grăsime - quinoa cu oua fierte

5 ALIMENTE care te scapă de stratul de grăsime ! Vrei slăbeşti, dar nu vrei ţi pierzi masa musculară, vrei numai scapi de stratul de grăsime care ţi-o ascunde. Oricât sport ai face nu este suficient pentru eliminarea stratului de grăsime dacă nu este făcut în paralel cu o alimentaţie adecvată.

Sportul în aer liber sau exerciţiile la sală îţi pot creşte masa musculară, dar stratul de grăsime nu-l poţi elimina complet decât combinat cu un regim alimentar corect.

Seminţe de chia
Seminţele de chia – despre care am mai discutat – conţin vitamine, antioxidanţi, proteine, acizi graşi, calciu, fier, potasiu în cantităţi considerabile. Pe lângă toate astea,seminţele de chia au şi importante proprietăţi detoxifiante, iar când organismul scapă de toxine este mai sănătos şi mai plin de energie. Conţinutul bogat de fibre ajută laregenerarea ţesuturilor şi la formarea unei mase musculare puternice.
Seminţele de chia au proprietatea de a regla greutatea corporală datorită capacităţii lor de a ţine sub control pofta de dulciuri. Senzaţia de saţietate pe care o dau seminţele de chia durează mult timp. Nu au un gust anume, intens, şi pot fi adăugate în salate şi în alte mâncăruri.

Peşte
Peştele este bogat în acizi graşi Omega 3, care ajută organismul piardă din stratul de grăsime. Somonul, sardinele, tonul, fac parte din categoria peşte gras, dar grăsimile pe carele conţin, fiind grăsimi polinesaturate (acizi graşi Omega 3), ajută la subţierea stratului de grăsime corporală prin oxidarea ei. Condiţia este, spun specialiştii, în urmă studiilorfăcute, asociaţi consumul de peste gras cu mişcare fizică făcută regulat.

Ouă
Ouăle au puţine calorii, în schimb au un conţinut bogat în proteine de calitate, ceea ce face ca după consumul acestora, organismul aibă nevoie de mai puţine alimente pentru consum. În plus oul se digeră mai greu, organismul consumă mai multe calorii pentru…

Citeşte mai mult la: Grasomega.ro

grăsime - sl  be  te s  n  tos 1 768x591 1 150x150Citeste si: SLĂBEȘTE sănătos

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.