Allaboutjobs.ro – portalul angajaților și angajatorilor de top!

allaboutjobs - Bianca Sharma 1024x681

Allaboutjobs.ro – portalul angajaților și angajatorilor de top! Suntem la început de an, dar și la început de speranțe noi pentru cei care își caută un nou job sau pentru cei care vor să simtă fiorii primului loc de muncă.

De curând, pentru angajați, dar și pentru angajatori de top, a apărut în peisajul online allaboutjobs.ro, un proiect al fostei jurnaliste Bianca Suciu Sharma.

prezintă informații despre cum să-ți organizezi CV-ul, tips&tricks privind reconstrucția carierei, poveștile unor angajați care au întâmpinat și depășit anumite bariere în carieră, până la informații despre marile târgurile de joburi, dar și despre viața ”after work” (evenimente, turism, cursuri, conferințe).
Citește și: Cum să eviți epuizarea la locul de muncă
Bianca Suciu Sharma are aproape nouă ani experiență în televiziunea de știri. A fost corespondent Realitatea TV de la Cluj (2008 – 2012) și, ulterior, a trecut la Digi24, fiind, pe rând, reporter, corespondent, realizator de emisiuni și, pentru o scurtă perioadă, prezentator de știri, până în vara lui 2016, când a părăsit stația locală de știri.

Bianca Suciu Sharma:

„În perioada cât am fost jurnalistă am intrat în contact, pe de o parte, cu cei care se aflau în căutarea unui loc de muncă, dar care participau la interviuri ca la un fel de blind date-uri (nu știau cum va fi biroul în care urmau să lucreze, cum erau colegii din departament, ce specializări vor fi disponibile etc), iar pe de altă parte, cu reprezentantii companiilor, care credeau că, dacă vorbesc despre rezultatele financiare, spun suficient de multe lucruri despre companie încât să atragă angajații pe care și-i doreau.

Atunci am realizat că lipsește o punte de comunicare, un loc în care nevoile celor două părți să se întâlnească. Practic, în acest lucru constă esența acestei platforme: facilitează schimbul de experiențe autentice, de povești reale, de informații relevante, toate menite să favorizeze acel matchmaking ideal între angajați și angajatori.”

Sursă foto: thewoman.ro

Citește continuarea pe Paginademedia.ro

allaboutjobs - rules to live by for women to be successful in business 768x512 150x150Citeste si: Ce lucruri dezavantajează femeile în carieră

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.