Amalia Năstase: ”Societatea românească a făcut oameni nefericiți”

Amalia Năstase - amalianastase

Amalia Năstase: ”Societatea românească a făcut oameni nefericiți” Invitată la Perfect Imperfect, Amalia Năstase a vorbit, într-o zi în care lumea sărbătorește munca, despre preconcepțiile care afectează societatea românească în ceea ce privește meseriile și despre cum, prin anumite alegeri, societatea românească i-a condamnat pe oameni la nefericire.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul nostru când ascultăm muzică?

”La noi ți-e rușine să spui că te distrezi, ți-e rușine să spui că muncești. e foarte dificil într-o societate în care ți se spune mereu ce să faci. Copiii rămân cu vreo 4 meserii, doctor, inginer, avocat și la bancă eventual. Societatea a făcut un număr foarte oameni nefericiți. S-a ajuns ca oamenii să facă o meserie pe care nu o iubesc, pentru care nu au tragere.”

Sursă foto: reginele.ro

Amalia Năstase - 11 Health Secrets Your Butt Knife 33339954 g stockstudio 150x150Citește și: Posteriorul pe net, ultimul trend în materie de fotografii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.