America, zguduită de un scandal sexual de amploare!

scandal - pantaloni camuflaj dama 720x600

America, zguduită de un scandal sexual de amploare! SUA este în aceste zile scena unor dezvăluiri cutremurătoare, care readuc în discuție, la nivelul cel mai înalt posibil, discriminarea, sexismul, abuzul sexual la care sunt supuse femeile. Da, chiar și femeile din forțele armate americane.

Cum funcționa întregul sistem? Militarii creau grupuri de chat, inclusiv pe Facebook, unde erau postate fotografii cât mai nud ale diverselor femei din armată, iar forumurile discutau pe baza acestor fotografii. Mai mult decât atât, erau postate inclusiv date personale ale femeilor fotografiate pe ascuns, cum ar fi numele lor, adresele de Facebook sau chiar numerele de telefon.

Citește și: Cum discută două femei?

După ce scandalul a luat proporțiile cunoscute, cu anchete în Pentagon, dar și în Senatul american, multe dintre victime au fost supuse șantajului și amenințărilor pentru a nu depune plângeri sau pentru a le retrage. Ca atare, gestul Erikăi Butner, prima dintre victime care a ieșit cu declarații în spațiul public, este și mai lăudabil:

În august 2016 am aflat o fotografie a mea a fost postată pe grupul de pe Facebook al Marines United, fără consimţământul meu. fost puşcaş marin, sunt demoralizată şi dezgustată de acest scandal. Mai multe victime au început vorbească public de aceste postări neautorizate, dar au fost primite cu ameninţări, atacuri şi tentative de fi reduse la tăcere. Nu ne vom lasă intimidate”

Cel mai mare grup unde au fost postate astfel de imagini este „Marines United„, un grup de pe Facebook ce numără peste 30.000 de mebri.

Sursă foto: erry.ro

scandal - lovebuna 150x150Citeste si: Ce ne lăsăm unul altuia când plecăm?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.