Ana Maria Brânză: ”Cauza de la Semimaraton mă motivează”

semimaraton - anamariabranza

Ana Maria Brânză: ”Cauza de la Semimaraton mă motivează” În acest weekend Bucureștiul este gazda celui mai important eveniment de alergare, Semimaratonul București, ediția a VI-a. Organizatorii se așteaptă la peste 14.000 de participanți, din 65 de țări, lucru care arată anvergura evenimentului.

Printre cei 14.000 de participanți se va număra și campioana la scrimă, Ana Maria Brânză, care a fost prezentă în studioul Perfect Imperfect și ne-a vorbit despre motivele care o determină să fie implicată în acest eveniment:

Citește și: Jamie Oliver, război pe toate fronturile contra obezității

”Cauza pentru alerg mă motivează să merg mai departe. Fac parte din echipa ”Salvați Copiii”, ei au reușit să doteze 67 de maternități cu aparatură performantă, de specialitate, care ajută copiii născuți prematur. Eu mă gândesc la 10 km în 60 de minute, sper să ajung la final. Ce am învățat până acum din alergare este că nu trebuie să te oprești. pui un picior în față până ajungi la finish.
Cu siguranță cauzele care ne mână în competiție ne vor motiva. Am câștigat atâtea medalii în scrimă, dar cea mai mare bucurie a fost la semimaraton, când, cu doi km înainte, și îmi venea să alerg și mai încet să mă bucur de toată energia, de toți oamenii care au venit acolo.”

Sursă foto: galantom.ro

semimaraton - unnamed 2 150x150Citește și: Hai la concert Andrea Bocelli

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.