Anca Bucur, campioană mondială la FITNESS:”Nu ai nimic de pierdut dacă încerci”

Anca Bucur - 13770404 1085672661502208 7790872891352661577 n

Anca Bucur, campioană mondială la FITNESS:”Nu ai nimic de pierdut dacă încerci”. Când apare la un eveniment, n-ai zice că e atâta forță în ea. Anca Bucur este genul de femeie pe care vrei să o cunoști. Nu pentru că este Miss Fitness Universe 2016, ci pentru că este atât de naturală, de sinceră și de perseverentă. Anca și-a dorit în copilărie să fie campioană mondială la gimnastică ritmică. A muncit enorm, după cum chiar ea povestește.

Cumva, asterele aveau alt plan pentru ea. A renunțat la gimnastică, dar nu a abandonat sportul. A devenit campioană mondială abia după ce a făcut pasul înapoi. Anca Bucur este campioană mondială la fitness, un premiu pe care l-a primit de patru ori.  A câştigat titlul Fitness World Champion de 4 ori, cel de Fitness America Champion o singură dată şi este triplă campioană Fitness Universe, scrie joellemagazine.ro

Care este motto-ul ei?

Anca Bucur - Anca Bucur

„Fii cel mai bun! Nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Pentru că orice este posibil! Trebuie doar să vrei, să crezi şi să lupţi!”

Nu o dată, Anca Bucur a povestit cu lacrimi în ochi despre felul în care visul ei a devenit realitate, visul de campioană. Uneori este de-ajuns să îți dorești! Cine știe când se va întâmpla?  Anca este un exemplu de perseverență, seriozitate și ambiție. Dacă ai ocazia să o asculți ca speaker la vreun eveniment, pregătește și un șervețel. Îți va merge la suflet! La multi ani, Anca! Azi este ziua ta!

foto: Facecook

Anca Bucur - theresa may vogue 5 24nov14 getty b 2 150x150

 

 

Citeste si: Theresa May, femeia care poate conduce destinul Marii Britanii

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.