Anca Țurcașiu arată FABULOS la 46 de ani

Anca Țurcașiu - 43517182 1


Anca Țurcașiu arată FABULOS la 46 de ani  – Anca Țurcașiu este un exemplu de determinare și perseverență. Ce face ca o femeie frumoasă și inteligentă să se mențină în formă la 46 de ani?  Determinarea de a preveni, înainte de a vindeca și perseverența de a trăi așa în fiecare zi. Pentru Anca Țurcașiu a trăi sănătos este o preocupare zilnică, de aceea arată fabulos la 46 de ani . Vedeta a mărturisit pentru ele.ro, că are și o rețetă pentru asta.

Ce presupune meniul zilnic al vedetei – Te cunosc de undeva? 

“Sunt foarte atentă ce mănânc, când mănânc, din trei în trei ore consum cantități mici, ce anume mănânc. Zilele trecute, am mâncat, de exemplu, o bucățică de tort și m-a mustrat conștiința toată seara. Asta e, o dată nu se pune! Și o mică felie de pizza! Am 5 mese pe zi. Nu țin nicio dietă, e un mod de viață pe care l-am abordat de o grămadă de vreme, merg la sală, fac fitness”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

Citeste si:

Sursa: ele.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.