Hai la concert Andrea Bocelli!

Andrea Bocelli - unnamed 2

Hai la concert Andrea Bocelli! Nimeni nu o să îți poată spune care e cea mai corectă ecuație a existenței. Singur vei învăța să îți asculți inima, instinctul și să faci pași înainte. In tot acest timp, lângă tine va fi muzica, poate cel mai frumos” timp sonor”, cum o descria Emil Cioran. Nu cred că există zile în  viața noastră din care să lipsească muzica, pansament pentru orice trăire.

Mai ții minte ce muzică ascultai când te-ai îndrăgostit prima dată? Ce acorduri, ce emoții, câtă sensibilitate se poate strânge într-o singură compoziție… Muzica are un fel de a ni se strecura în suflet, fix când avem nevoie de ea. Și ca să fac o mărturisire, mai ales că se apropie concertul lui Andrea Bocelli – 22 Iunie- Piata Constitutiei din Bucuresti si pe 25 Iunie la Cluj Arena din Cluj-Napoca –  una dintre piesele mele de suflet rămâne „rugăciunea” asta magică.

 

V-am spus că merg pe 22 iunie în Piața Constituției? Nici nu aș avea cum să nu o fac. E atâta talent și emoție în acest om, Andrea Bocelli, că aș avea senzația că ar fi o pierdere prea mare.  Muzica este o izbucnire a sufletului, spunea F. Delius, mare adevăr! Cât de tare te-ai emoționat când ai auzit prima dată Vivo per lei? Cum să nu te lași dusă pe culmi de fericire, într-un concert de excepție?

Abia aștept concertul și pentru că organizatorii ne mai ofera un motiv de bucurie, un pretext in plus pentru a participa la concertul Andrea Bocelli. Maestrul Gheorghe Zamfir va fi alaturi de îndrăgitul tenor. Cei doi vor avea un duet memorabil, un duet al zeilor: unul al naiului, celalalt al vocii.

Andrea Bocelli - unnamed 1

“Se-aude

In tot Universul

Soapta naiului tau.

E ca si cum Hristos

Ar sulfa dimineata

In foc.” (Grigore Vieru, “Lui Zamfir”)

Gheorghe Zamfir, cunoscut în întreaga lume că şi “Regele Naiului”, singurul artist European care a câştigat două discuri de aur în SUA şi singurul artist român care a primit discul de aur în Ungaria, se alătură galeriei de invitaţi de prestigiu şi va fi prezent atât de 22 Iunie la Bucureşti, cât şi pe 25 Iunie la Cluj-Napoca, pentru a încânta miile de spectatori care şi-au anunţat deja prezenţa.

Vrei și tu la concert? Hai să petrecem o seara magică împreună! Un eveniment  Telekom Romania. Poți să îți comanzi acum biletul pe eventim.ro.

 

Andrea Bocelli - emma1105 150x150Citeste si: Mă iubesc și eu…când mă iubești tu!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite- l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.