Andreea Marin: „Mihaela Rădulescu, vulcanică. Și eu sunt o furtună!”

Andreea Marin - andreea marin si mihaela radulescu 465x390

Andreea Marin: „Mihaela Rădulescu, vulcanică. Și eu sunt o furtună!”. Andreea Marin a devenit  femeie liberă  și jurat al emisiunii Uite cine danseaza, la Pro TV. Invitată la emisiuna lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre ce însemnă să fii sexy după 40 de ani și cum e relația dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Rivale dintotdeauna, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu se întâlnesc față în față în cadrul emisiunii, iar dialogul dintre cele două ar putea să fie comparat cu  un schimb de fulgere. Cât despre noul stil vestimentar pe care îl abordează Andreea Marin, diva îl consideră sexy, dar la locul lui.

Citeste si: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, partenere de show și atacuri!

După ce a divorțat de Tuncay Öztürk, Andreea Marin pare să fie împăcată cu noua etapă din viața ei.„Sunt un om care se reinventează, nu-i o chestiune nouă pentru mine a mă reinventa și nu depinde de persoana care e lângă mine sau …nu mai e lângă mine. Sunt un om creativ și a început o perioadă tare frumoasă, acum. Simt că lucrurile sunt așa cum trebuie să fie acum! „, a mărturisit la Pro TV Andreea Marin.

Cât despre relația cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin nu s-a ferit să aprecieze că vedeta este vulcanică. „Și eu sunt o furtună”, a recunoscut Andreea Marin.

Foto: evz.ro

Andreea Marin - andreea marin si tuncay ozturk 465x390 150x150Citeste si: Andreea Marin și Tuncay divorțează oficial azi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.