Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, partenere de show și atacuri!

Andreea Marin - andreeamarin

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, partenere de show și atacuri! O nouă producție tv le aduce, pentru prima dată, împreună, pe cele mai mari rivale din showbizul autohton. Andreea Marin, din postura de jurat al unei emisiuni de dans și Mihaela Rădulescu, ca prezentatoare, nu au ratat ocazia de a se înfrunta, încă din prima emisiune.

„Nu creadeam că o să zic vreodată, dar uite că zic! Andreea Marin!” au fost replicile Mihaelei Rădulescu atunci când Andreea Marin a intrat în platoul de televiziune.

Iar asta nu e singura dovadă că cele două fac eforturi ca să-şi arate iubirea şi admiraţia una faţă de cealaltă.

Citește și: Demisionez din slujba de femeie

„Iată o premieră absolută! Eu zic să începem cu aplauze ca să ne facem amândouă curaj să vorbim. Tu taci! Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim, nu-i aşa? Glumesc. Pe care trebuie să o trăim (…) Andreea, bine ai venit! E de la… nu are păr, de-aia stă… Andreea, ce înseamnă ziua asta pentru tine? Ce se întâmplă aici sau ce se întâmplă în viaţa ta? Aşa e viaţa… ca şi dansul – paşi înainte, paşi înapoi, piruete, poze (…)”, a spus Mihaela Rădulescu în cadrul unui show de televiziune.

 „Bine v-am găsit! Vorbeai de strălucire? Uite cine vorbeşte! Sunteţi minunaţi, felicitări! Vorbeam de tine, dar… Poate fără să ştii, ai pus punctul pe «i», pentru că 6 martie e o zi importantă pentru mine. E ziua unui om care m-a criticat mereu constructiv, care mi-a fost alături o viaţă întreagă şi care, pentru prima dată, de ziua lui nu e lângă mine. E un înger, undeva sus, iar eu sunt aici, cu voi. Nu voi fi tristă, e ziua tatălui meu, îl voi onora, pentru că a fost un mare dansator şi a iubit viaţa, a trăit-o în paşi de dans.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul aceluiaşi show.

 

 

În mod cert, rețeta gândită de televiziune va funcționa, lumea așteptând cu nerăbdare următorul duel al celor două dive.

Sursă foto: A3.ro

Citește continuarea pe Mediafax.ro

Andreea Marin - POMELO 20150814173800 save2 150x150Citeste si: De ce ne pasă de gura lumii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.