Andreea Marin și Tuncay divorțează oficial azi!

Andreea Marin - andreea marin si tuncay ozturk 465x390

Andreea Marin și Tuncay divorțează oficial azi! Începând cu ora 15, la Tribunalul Buftea se judecă divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk aveau probleme în căsnicie de ceva luni. Ambii au încercat însă să nege, public acest lucru. ”În căsnicia noastră totul merge normal”, declara pentru Libertatea fizioterapeutul turc.

Discuția cea mai aprinsă ar fi avut loc imediat după jaful din casa în care locuiesc, în momentul în care Ozturk ar fi mers la poliție să facă plângere, fără acordul consoartei sale. De atunci, chiar dacă Andreea și Tuncay ar fi  încercat să revină la sentimentele dinainte, ceva parcă s-a rupt, dezvăluie surse din preajma lor.

Citește și: Tuncay Öztürk despre Andreea Marin: „Mi-a schimbat viața!„

Cei doi au încercat să-și rezolve problemele avute. Mai întâi, după ce, supărată pe soțul său, pleca singură la New York, cei doi și-au programat apoi o vacanță în doi, în Spania. Nimic însă nu se schimbase.

Aceasta este a treia căsnicie a Andreei Marin care eșuează. Prima dată a spus ”Da” la vârsta de 18 ani, când s-a căsătorit cu un avocat pe nume Cristian Gheorghiță. Căsnicia a durat exact trei ani, la fel ca și cea cu medicul turc. În 2006 s-a căsătorit cu artistul Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Din păcate nici această căsnicie nu a durat, iar cei doi au anunțat divorțul tot pe Facebook la începutul anului 2013.

Sursă foto: evz.ro

Citește continuarea pe Libertatea.ro

Andreea Marin - Andreea Marin 768x568 150x150Citeste si: Zece reguli pentru părinți via Andreea Marin

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.