Andreea Marin și Tunkay, de la despărțire elegantă la scandal monstru

Tunkay - andreemarintunkay

Andreea Marin și Tunkay, de la despărțire elegantă la scandal monstru. Dacă la momentul anunțării divorțului și mai apoi pe tot parcursul procesului, declarațiile venite dinspre Tunkay și Andreea Marin erau extrem de politicoase, elogioase chiar la adresa fostului partener, lucrurile s-au schimbat radical în ultimele 24 de ore.

După un scandal în plină stradă surprins de presă, în care cei doi sunt extrem de nervoși, astăzi, Tunkay a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa Andreei Marin:

Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viaţa lor personală şi oameni care spun că nu vor să vorbească despre viaţa lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia. Ca să fiu sincer, m-a plictisit acelaşi subiect din nou şi din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie in continuu aceleaşi lucruri. Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilităţile care ţin de mine, precum angajaţii mei, victimele colaterale, familiile şi relaţiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile.

Citește și: Andreea Marin și Tuncay divorțează oficial azi!

Nu am nicio relaţie în momentul de faţă. Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeaşi sursă media, acest lucru creează situaţia şi mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate şi neajutorate. Au fost multe acuzaţii la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuţii timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor.

Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut şi a nu mai folosi acest subiect chiar şi după şapte luni pe micile ecrane. Acum, fără niciun sentiment de ruşine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor neruşinate. Oamenii din spatele acestor ştiri, ştiu cu adevărat ce înseamnă să înşeli în alte ţări, chiar în preajma copilului tău.

Este melodramatic şi chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-şi crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzaţii ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulţi ani.”

Sursă foto: Elle.ro

Tunkay - andreea marin 150x150Citește și: Tuncay Öztürk despre Andreea Marin: „Mi-a schimbat viața!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.