Andreea Sava și sfaturile ei pentru sărbători perfecte!

Andreea Sava - andreeasava 724x1024

Andreea Sava și sfaturile ei pentru sărbători perfecte! Fiecare dintre noi căutăm să găsim fix acel echibru emoțional, fizic și psihic care să ne ofere șansa de a petrece niște sărbători de poveste. Printre cele care se pare că au descoperit soluția se numără și Andreea Sava, care a împărtășit pe blogul personal 5 lucruri pe care le face pentru a fi sigură că are parte de cele mai frumoase sărbători:

1. Nu mă înghesui la cumpărături

Nimic nu urăsc mai tare decât aglomerația din magazine din timpul sărbătorilor. Ce fac să o evit? Cumpăr din timp ce se poate, de pe net, în cazul produselor nealimentare și dacă nu trebuie neapărat să probez lucrurile respective și mă duc la cumpărături noaptea. Slavă Domnului, în București sunt câteva supermarketuri deschise non-stop.

2. Îmi fac mici plăceri

Mai multe decât de obicei. 🙂 Și aici mă refer, în primul rând, la partea care ține de alimentație. Chiar și eu mănânc mai multe dulciuri în perioada asta, deși nu mă omor după ele, în general. Sunt o norocoasă. Ce vreau să spun: e în regulă să mai renunți la restricțiile pe care ți le impui în mod uzual. Nu moare nimeni.

3. Nu fac excese

Deci nici nu exagerez. Și mă refer, în continuare, la alimentație. Și n-o să vă spun să vă gândiți la siluetă ca să arătați bine de Revelion. Excesele alimentare, mai ales dacă ați ținut post, pot duce la probleme de sănătate. Ce sărbători sunt alea dacă te simți rău sau, Doamne ferește, chiar ajungi la spital?!

Sursă foto: Andreea Sava

Citește continuarea pe andreeasava.ro

Andreea Sava - mos craciun sanie shutterstock 800x566 150x150Citeste si: Moș Crăciun vine sigur! Canada i-a reînnoit licența de pilot!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.